Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bode Miller i sorg: Mistet datter (19 md.) i drukningsulykke

- Vi er mer enn knust.

I SORG: Bode Miller er i sorg etter at hans yngste datter Emmy døde søndag, 19 måneder gammel. Foto: AP Photo / Brennan Linsley / NTB scanpix
I SORG: Bode Miller er i sorg etter at hans yngste datter Emmy døde søndag, 19 måneder gammel. Foto: AP Photo / Brennan Linsley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alpinstjerna Bode Miller (40) og kona Morgan Beck Miller (31) opplevde søndag kveld alle foreldres verste mareritt.

Da døde deres 19 måneder gamle datter Emmy, etter å ha falt i et svømmebasseng under et besøk hos naboene.

Det var ekteparet selv som kom med det tragiske budskapet i en uttalelse på sosiale medier.

«Vi er mer enn knust. Vårt lille barn, Emmy, gikk bort i går. Aldri hadde vi trodd at vi ville oppleve en slik smerte. Hennes kjærlighet, hennes lys, hennes ånd vil aldri bli glemt. Vår lille jente elsket livet og levde det til det fulle hver eneste dag», står det i uttalelsen under et bilde av datteren.

Livet sto ikke til å redde

Det lokale politiet har bekreftet dødsfallet, mens den lokale brann- og redningsetaten, Orange County Fire Authority (OCFA), ifølge ABC News har gitt ytterligere opplysninger rundt ulykken.

Til ABC News har redningsetaten forklart at de ble oppringt etter at datteren var funnet livløs i svømmebassenget. Hun skal ha forsvunnet fra foreldrene, som startet øyeblikkelig livredning da de fant datteren i vannet.

Da ambulansepersonell kom til stedet skal barnet ha blitt fraktet til det lokale sykehuset, men legene skal ikke ha klart å redde livet til den lille jenta.

Bode og Morgan Miller giftet seg i 2012 og fikk sitt eldste barn, sønnen Nash, i 2015. Året etter kom Emeline, eller Emmy som ekteparet kalte henne, til verden. I oktober venter paret sitt tredje barn, det meldte alpinstjerna selv på Instagram i april.

Bode Miller har ytterligere to barn fra et tidligere forhold.

Alpinlegende

Miller var en av alpinsirkusets aller største stjerne da han fremdeles var aktiv. Hans «kamikaze-stil» i løypa gjorde ham til en kultfigur, og han var i flere år en av Kjetil André Aamodt, Lasse Kjus og Aksel Lund Svindals tøffeste utfordrer om gullmedaljene.

Han vant ett OL-gull og fire VM-gull. Han er også en av fem alpinister som har vunnet medaljer i fire forskjellige disipliner. En av de fire andre er vår egen Kjetil André Aamodt.

I tillegg til sitt voldsomme talent var Miller også kjent for å være frittalende.

De siste åra av karrieren var Miller skadeplaget, og den offisielle bekreftelsen på at han hadde parkert slalåmskia for godt kom i fjor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!