Hertuginne Meghan:

Bok: - Utrolig at jeg ikke får betalt

Hertuginnen skal ikke ha sett poenget med de kongelige pliktene.

IKKE IMPONERT: Hertuginne Meghan skal ikke ha vært særlig fornøyd med de kongelige pliktene. Foto: Chris Jackson / Pa Photos / NTB
IKKE IMPONERT: Hertuginne Meghan skal ikke ha vært særlig fornøyd med de kongelige pliktene. Foto: Chris Jackson / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som et medlem av en kongefamilie er det visse plikter og oppgaver som følger med rollen. Meghan (41) trådte inn i den britiske kongefamilien i 2018, da hun giftet seg med prins Harry (38), og ble tildelt tittelen «hertuginne», og med tittelen fulgte også et ansvar.

Hertugparet tok sin første felles tur som representanter for den britiske kongefamilien det samme året. Prins Harry og hertuginne Meghan tilbrakte 16 dager i Australia, Fiji, Tonga og New Zealand.

Men Meghan skal umiddelbart ha blitt skeptisk til de kongelige pliktene. Det skriver The Times.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gata i London, etter dronning Elizabeths begravelse, er ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

Det kommer fram i den nye boka «Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown» skrevet av The Times' kongehusekspert Valentine Low. I boka kommer blant annet hertuginnens reaksjon på sine nye plikter fram.

I løpet av de 16 dagene deltok hertugparet på ikke mindre enn 76 arrangementer. Ifølge forfatteren skal Meghans «uformelle måte å håndtere kongelig besøk på» ha blitt satt pris på av den australske befolkningen.

Hun skal også ha nytt oppmerksomheten, men så ikke poenget med å gå rundt å hilse på utallige fremmede.

- Jeg synes det er helt utrolig jeg ikke får betalt for dette, skal hun ha uttalt ifølge ansatte, står det i boka.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Hun skal heller ikke ha forstått hvorfor det sto folk utenfor Operahuset i Sydney og ventet på dem.

- Hva gjør alle her? Det er bare dumt.

Da skal de ansatte ha prøvd å forklare henne at folk var der fordi de «beundrer og støtter en monark og institusjon som du representerer», kommer det videre fram i boka.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer