Alexandra Joner og Runar Vatne:

Boligdrømmen lagt på is

Parets omfattende byggeprosjekt har møtt på utfordringer.

STANS: Nå kan det ta flere år før boligdrømmen går i oppfyllelse for Alexandra Joner og Runar Vatne. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
STANS: Nå kan det ta flere år før boligdrømmen går i oppfyllelse for Alexandra Joner og Runar Vatne. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det var i 2021 at investor Runar Vatne (47) kjøpte en eiendom i Kristinelundveien på Frogner i Oslo.

Prislappen var på 92,5 millioner kroner. Vatne og samboer Alexandra Joner (32) har hatt store planer for eiendommen.

Et nabovarsel skal blant annet ha avslørt ønsker om å bygge både svømmebasseng, tennisbane, gjestehus og loggia (italienskinspirert svalgang, red.anm.).

Nå melder TV 2 at det skal være full stans i byggeplanene på eiendommen.

Mottok vedtak

Vatne punget i 2008 ut 13,5 millioner kroner for et rekkehus sentralt på Frogner i Oslo. I mai i år ble det kjent at boligen nå blir forsøkt solgt på det åpne markedet for svimlende 40 millioner kroner. Det er foreløpig ikke kjent om boligen er solgt.

I fjor ble det kjent at investoren og artisten var i ferd med å bygge en kremvilla like ved Frognerparken.

DRØYT: Alexandra Joner jobbet som reporter for Reality Awards og stilte drøye spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Tomta er på nærmere tre mål og huser en herskapsvilla på hele 740 kvadratmeter. I 2021 ble det sendt inn søknad om tillatelse til å bygge blant annet svømmebasseng, tennisbane, en mindre enebolig og en loggia på eiendommen, skriver TV 2.

Nå melder avisa at Vatne i fjor mottok et vedtak om midlertidig forbud mot tiltak i området der den aktuelle eiendommen befinner seg.

Nå kan det ta inntil fire år før paret kan starte det omfattende boligprosjektet, viser brevet TV 2 har fått tilgang til.

Pressekontakt Atle Jan Larsen i Plan- og bygningsetaten understreker overfor TV 2 at Vatne ikke har påklaget vedtaket.

- Helt galehus

Joner har tidligere vært åpen om kaoset rundt flyttingen.

- Ja. Det er kjempedeilig å være midt i en sånn flyttefest … Det er rett og slett dritgøy å pakke ned alt fra et hus der man har bodd i «hundre» år. For en drittjobb! Å flytte er helt galehus synes jeg, forklarte hun lattermildt til Dagbladet.

HUS: Alexandra Joner avslører at hun har kjøpt hus til moren i «Bloggerne». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Artisten har ellers vært relativt ordknapp rundt boligkjøpet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer