«Boligjakten»:

«Boligjakten»-programlederen fikk så vondt av paret at hun spurte TV3 om 30 000 kroner: - Fytti rakkern

Karianne Amlie fra «Boligjakten» trengte 30 000 for å realisere et par sin store boligdrøm.

HJELPERE: Hans Christian Espenes. Karianne Amlie og Thomas Klovland bidrar til at unge par, single og barnefamilier får kjøpt seg drømmeboligen. Amlie mener at enkelte av casene kan være følelsesmessig vanskelige, og hun har flere ganger latt seg rive med. Foto: TV3
HJELPERE: Hans Christian Espenes. Karianne Amlie og Thomas Klovland bidrar til at unge par, single og barnefamilier får kjøpt seg drømmeboligen. Amlie mener at enkelte av casene kan være følelsesmessig vanskelige, og hun har flere ganger latt seg rive med. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): TV3 er i gang med den sjette sesongen av konseptprogrammet «Boligjakten», der erfarne meglere forsøker å hjelpe mennesker rundt om i det ganske land med å få oppfylt boligdrømmene sine.

Megler Karianne Amlie (39) har ledet programmet i en årrekke, og har sett det aller meste. Deltakere hun har hjulpet med å få drømmeboligen i havn har kommet med sterke, personlige historier om alt fra sykdom til dødsfall gjennom åras løp, og enkelte ganger tar programlederen det innover seg.

Det har til og med hendt at hun har forsøkt å bistå økonomisk i budrunder, der deltakerne ikke hadde nok kapital til å få kjøpt boligen de ønsket seg.

- Blir helt gæren

«Boligjakten» fungerer ved at en megler tar med en eller flere deltakere på tre forskjellige visninger, som er valgt ut basert på en ønskeliste levert av de potensielle kjøperne. Deretter må de velge seg en bolig ved hjelp av eliminering, og deretter forsøke å vinne en budrunde for denne.

Det er ofte her det tar seg opp i sendingene, når flere forskjellige interessenter gjerne legger inn bud samtidig og presser opp prisen. Deltakerne er ofte unge og førstegangskjøpere, som vil si at de ikke har all verdens å rutte med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer