Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Amitabh Bachchan

Bollywood-legende innlagt

Den indiske Bollywood-legenden Amitabh Bachchan og sønnen er innlagt på sykehus med coronavirus.

STJERNE: Amitabh Bachchan har vært en stjerne i India i fem tiår. Her er han sammen med Leonardo DiCaprio under en visning av filmen «The Great Gatsby». Foto: REUTERS/Eric Gaillard/File Photo
STJERNE: Amitabh Bachchan har vært en stjerne i India i fem tiår. Her er han sammen med Leonardo DiCaprio under en visning av filmen «The Great Gatsby». Foto: REUTERS/Eric Gaillard/File Photo Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): 77-åringen bekrefter situasjon på Twitter til sine 43 millioner følgere.

- Jeg har testet positivt for covid. Overført til sykehus. Sykehuset informerer myndighetene. Familie og stab blir testet. Venter på resultater. Alle som har vært i nærheten av meg de siste 10 dagene, blir bedt om å være så snille å teste seg, skriver skuespilleren.

- Ikke få panikk

Bachchan er en av de største stjernene i India, skriver Sky News. Bachchan senior har vært involvert i 200 filmer siden han ble en stjerne i India for fem tiår siden. Han hadde også en rolle i Hollywood-filmen «The Great Gatsby» fra 2013 med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Sønnen, Abhishek (44), som også er skuespiller, er også smittet.

- Tidligere i dag testet både faren min og jeg positivt for covid-19. Vi har begge milde symptomer og har blitt innlagt på sykehus. Vi har informert de nødvendige myndighetene, og vår familie og stab blir testet. Jeg ber om at alle forholder seg rolig og ikke får panikk. Takk, skriver han på Twitter.

De to er innlagt på Nanavati Hospital i Mumbai, ifølge BBC.

India har opplevd en kraftig økning i antallet coronatilfeller den siste tida. Lørdag var det registrert nesten 821 000 tilfeller i landet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!