Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
INNLAGT: Bollywood-stjerna Aishwarya Rai Bachchan er lagt inn på sykehus med covid-19. Det er også store deler av familien hennes. Video: NTB Scanpix Vis mer

Aishwarya Rai Bachchan:

Bollywood-stjerne innlagt

Nå er nesten hele den kjente Bollywood-familien innlagt på sykehus med covid-19.

Bollywood-skuespiller og tidligere Miss World, Aishwarya Rai Bachchan, er innlagt på sykehus i Mumbai etter å ha testet positivt på coronaviruset. Det melder CNN.

Til tross for lokale og regionale nedstengninger, øker spredning av coronasmitten seg i India. Det siste døgnet er det registrert nesten 35 000 tilfeller. Antall smittede passerte en million på fredag, med 671 dødsfall det siste døgnet er tallet på døde oppe i 26 273.

Ifølge CNN fikk Bollywood-stjerna påvist coronaviruset tidligere denne uka, og ble følgelig lagt inn på sykehus. Også dattera hennes Aaradhya (8) har blitt lagt inn på sykehus.

Ifølge CNN er 46-åringen et av Bollywoods mest kjente ansikter, og nå får hun behandling for covid-19 på det private Mumbai Nanavati-sykehuset i Mumbai i India.

Aishwaryas ektemann Abhishek Bachchan (44) og svigerfaren Amitabh Bachchan (77) er også lagt inn på sykehus med coronasmitte. De er også kjente Bollywood-skuespillere, og har vært lagt inn siden lørdag.

Bekreftet smittet

Det var forrige søndag den 77 år gamle Bollywood-legenden bekreftet situasjonen på Twitter.

- Jeg har testet positivt for covid. Overført til sykehus. Sykehuset informerer myndighetene. Familie og stab blir testet. Venter på resultater. Alle som har vært i nærheten av meg de siste 10 dagene, blir bedt om å være så snille å teste seg, skrev han.

Bachchan senior har vært involvert i 200 filmer siden han ble en stjerne i India for fem tiår siden. Han hadde også en rolle i Hollywood-filmen «The Great Gatsby» fra 2013 med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Kort tid etter skrev sønnen at han, kona og dattera også hadde blitt smittet. Nå er altså hele familien på sykehus, bort sett fra Amitabh Bachchans kone, Jaya Bachchan (72), som testet negativt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!