Denise Richards:

Bond-babe og yndet tv-stjerne på 90-tallet. Slik gikk det med skuespiller Denise Richards

Tjue år etter at karrieren var på topp, er hun i dag kanskje best kjent som den skandaløse skuespilleren Charlie Sheens ekskone.

90-TALLS IDOL: Tidligere «Bond»-babe Denise Richards har hatt gjesteopptredener i de fleste tv-serier på 90-og tidlig 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix
90-TALLS IDOL: Tidligere «Bond»-babe Denise Richards har hatt gjesteopptredener i de fleste tv-serier på 90-og tidlig 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Husker du «Venner for livet»-karakterene Ross og Monicas sexy kusine? Som til og med heterofile Phoebe falt for? Om du var i ungdommen på 90- eller 2000-tallet, har sexsymbolet Denise Richards (47) neppe gått deg hus forbi.

Hun var Bond-pike i James Bond-filmen «The World Is Not Enough» (1999) og har hatt gjesteopptredener i de aller fleste av de amerikanske tv-seriene som nådde norske tv-skjermer på denne tida.

Hun ble også kjent for sitt ekteskap med den skandaleombruste Charlie Sheen (52), men etter at ekteskapet mellom Hollywood-stjernene tok slutt i 2006, har det gått stadig lengre tid mellom hver gang man får et glimt av Hollywoods ukronede dronning av gjesteopptredener.

Den sexy, uintelligente dama

Richards var bare 15 år da hun ble oppdaget av et modellbyrå på familiens nye hjemsted i California, og gikk rett fra skolebenken og inn i modellyrket.

Det tok imidlertid ikke langt tid før det ble oppdaget at den Chicago-fødte skjønnheten hadde et skuespillertalent, og etter få år fikk hun stadig gjesteopptredener og tilbakevendende roller i tv-serier som «Lois & Clark: The New Adventures of Superman» «Beverly Hills 90201» og «Seinfeld», for å nevne noen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer