Tanya Roberts

Bond-stjerna lever fortsatt

Agenten til den tidligere James Bond-stjerna, Tanya Roberts, meldte først at hun hadde dødd på sykehus i Los Angeles. Nå opplyser han at hun fortsatt er i live, men at tilstanden hennes er dårlig.

IKKE DØD: Tanya Roberts er fortsatt i live til tross for at agenten hennes først opplyste at hun hadde dødd lørdag. Her er hun avbildet sammen med Roger Moore som James Bond. Foto: Moviestore/REX
IKKE DØD: Tanya Roberts er fortsatt i live til tross for at agenten hennes først opplyste at hun hadde dødd lørdag. Her er hun avbildet sammen med Roger Moore som James Bond. Foto: Moviestore/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Skuespiller Tanya Roberts (65) er blant annet kjent som såkalt Bond-pike i «A View To a Kill» og fra roller som engel i «Charlie's Angels» og i serien «That '70s Show».

24. desember kollapset hun i sitt hjem etter en tur med hundene sine, og ble brakt til sykehuset i Los Angeles.

Mandag bekrefter agenten og vennen hennes, Mike Pingel, overfor BBC at han først feilaktig hadde kunngjort at hun hadde dødd på sykehuset søndag. Roberts er fortsatt i live, men tilstanden hennes er alvorlig.

Roberts skal ha blitt lagt i respirator, men familien sier at det ikke er corona-relatert.

Det er ikke helt klart hvordan feilen oppstod, men Pingel forteller at han viderebrakte informasjon fra kjæresten til Roberts.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer