Lexi Rabe:

Bønnfaller fansen om ikke å mobbe henne

Skuespiller Lexi Rabe (7) ber fansen om å huske på at hun bare er et barn.

SUKSESS: Lexi Rabe er bare sju år gammel. Denne sommeren er hun likevel å se i to storfilmer, og flere er under produksjon. Men livet som kjendis byr også på utfordringer for den lille jenta. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Lexi Rabe er bare sju år gammel. Denne sommeren er hun likevel å se i to storfilmer, og flere er under produksjon. Men livet som kjendis byr også på utfordringer for den lille jenta. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sju år gamle Lexi Rabe har allerede en imponerende CV.

Dette året har hun hatt en liten rolle i den siste av Avengers-filmene, «Avengers: Endgame», sammen med skuespillere som Robert Downey Jr. (54) og Gwyneth Paltrow (46). Hun har også spilt i filmen «Godzilla: King of the Monsters», som ruller på norske kinolerreter denne sommeren.

Men verden kan tidvis være brutal for en sju år gammel jente, og den blir neppe bedre når du attpåtil er kjendis.

I et innlegg på Instagram, som styres av jentas foreldre, bønnfaller hun nå fansen om å la være å mobbe henne.

Det er BBC som først omtaler saken.

- Er bare sju år

I videoen forklarer den lille jenta blant annet at hun til tider kan oppføre seg «tullete» og ha en «merkelig oppførsel», men minner om at hun bare er sju år gammel. Hun ber derfor fansen om å la være å mobbe både henne og familien hennes for egen oppførsel.

Under videoen skriver også jentas mor, Jessica, om presset familien føler på når de er ute i offentligheten. Innlegget starter med hjerteskjærende ord:

«Jeg hater at vi i det hele tatt må publisere dette, men nok en gang blir Lexi mobbet. Og dette er den type ting som gjør at kjendiser aldri ønsker å forlate huset eller møte mennesker. Vær så snill og hold meningene dine for deg selv sånn at Lexi kan få vokse opp i en fri verden. Hun er et normalt menneske og hun er et lite barn».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer