<b>REAGERER: </b>Programleder Live Nelvik mener Sophie Elise Isachsen ikke burde delt innlegget om at hun fikset på hodebunnen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
REAGERER: Programleder Live Nelvik mener Sophie Elise Isachsen ikke burde delt innlegget om at hun fikset på hodebunnen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Live Nelvik om blogg-debatten:

- Bør trekke ut nettet til Sophie Elise

Programlederen mener bloggeren burde holdt komplekset sitt for seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har stormet rundt blogger, Sophie Elise Isachsen (24) etter at hun la ut et innlegg om å ha tatovert hodebunnen fordi hun følte hun hadde for høyt hårfeste. Blogger-kollega, Kristin Gjelsvik (32) gikk hardt ut mot Isachsen i en lengre video, hvor hun kalte henne for «Norges desidert dårligste og farligste forbilde.»

I den nyeste episoden av Lørdagsrådet kaster også programleder, Live Nelvik seg inn i blogger-debatten.

- Hun må gjerne bry seg om det hvis hun vil, men hold kjeft om det. Ikke få tenåringer til å sette håret i hestehale og sjekke hvor stort mellomrom de har mellom øret og håret. Noen bør trekke ut internettforbindelsen til Sophie Elise, sier hun i podkasten.

Dagbladet har ikke lykkes i å få kontakt med Nelvik.

Enig med Gjelsvik

Tale Maria Krohn Engevik, kjent som, «Helsesista» har også omtalt blogger-debatten.

Hun mener det å dele komplekser kan få friske personer til å lete etter feil hos seg selv, og at man heller burde være glad om man har en frisk og fungerende kropp.

- Jeg pleier ikke å uttale meg om enkeltpersoner, men jeg må si meg enig med Kristin Gjelsvik i denne saken. Særlig når det kommer til hva som er hensikten med å dele komplekser, og hvordan man kan fikse på disse. Når man er med på å påvirke unge mennesker, må man være spesielt forsiktig, sa hun til Dagbladet forrige uke.

Tar selvkritikk

Isachsen har i ettertid slettet det kontroversielle innlegget, og kommet med en beklagelse på bloggen.

«Jeg tar FULL selvkritikk for at innlegget med tatovering i hodebunnen ble lagt fram feil og det var noe jeg burde ha holdt for meg selv. (..) Jeg er enig i at influensere ikke skal dele alt de gjør av inngrep og heller ikke påpeke komplekser bare for å gjøre det. Igjen, der tar jeg full selvkritikk på det innlegget,» skrev hun forrige uke.

Etter at det forrige uke begynte å storme mellom Kristin Gjelsvik og Sophie Elise skapte feiden overskrifter i flere norske medier. Tirsdag kveld møter de to hverandre i Debatten på NRK1.

Dagbladet har ikke lykkes i å få en kommentar fra Isachsen vedrørende Nelviks utsagn.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer