Live Nelvik om blogg-debatten:

- Bør trekke ut nettet til Sophie Elise

Programlederen mener bloggeren burde holdt komplekset sitt for seg selv.

<b>REAGERER: </b>Programleder Live Nelvik mener Sophie Elise Isachsen ikke burde delt innlegget om at hun fikset på hodebunnen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
REAGERER: Programleder Live Nelvik mener Sophie Elise Isachsen ikke burde delt innlegget om at hun fikset på hodebunnen. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Det har stormet rundt blogger, Sophie Elise Isachsen (24) etter at hun la ut et innlegg om å ha tatovert hodebunnen fordi hun følte hun hadde for høyt hårfeste. Blogger-kollega, Kristin Gjelsvik (32) gikk hardt ut mot Isachsen i en lengre video, hvor hun kalte henne for «Norges desidert dårligste og farligste forbilde.»

I den nyeste episoden av Lørdagsrådet kaster også programleder, Live Nelvik seg inn i blogger-debatten.

- Hun må gjerne bry seg om det hvis hun vil, men hold kjeft om det. Ikke få tenåringer til å sette håret i hestehale og sjekke hvor stort mellomrom de har mellom øret og håret. Noen bør trekke ut internettforbindelsen til Sophie Elise, sier hun i podkasten.

Dagbladet har ikke lykkes i å få kontakt med Nelvik.

Enig med Gjelsvik

Tale Maria Krohn Engevik, kjent som, «Helsesista» har også omtalt blogger-debatten.

Hun mener det å dele komplekser kan få friske personer til å lete etter feil hos seg selv, og at man heller burde være glad om man har en frisk og fungerende kropp.

- Jeg pleier ikke å uttale meg om enkeltpersoner, men jeg må si meg enig med Kristin Gjelsvik i denne saken. Særlig når det kommer til hva som er hensikten med å dele komplekser, og hvordan man kan fikse på disse. Når man er med på å påvirke unge mennesker, må man være spesielt forsiktig, sa hun til Dagbladet forrige uke.

Tar selvkritikk

Isachsen har i ettertid slettet det kontroversielle innlegget, og kommet med en beklagelse på bloggen.

«Jeg tar FULL selvkritikk for at innlegget med tatovering i hodebunnen ble lagt fram feil og det var noe jeg burde ha holdt for meg selv. (..) Jeg er enig i at influensere ikke skal dele alt de gjør av inngrep og heller ikke påpeke komplekser bare for å gjøre det. Igjen, der tar jeg full selvkritikk på det innlegget,» skrev hun forrige uke.

Etter at det forrige uke begynte å storme mellom Kristin Gjelsvik og Sophie Elise skapte feiden overskrifter i flere norske medier. Tirsdag kveld møter de to hverandre i Debatten på NRK1.

Dagbladet har ikke lykkes i å få en kommentar fra Isachsen vedrørende Nelviks utsagn.