Jennifer Lopez:

Borte fra sosiale medier

Superstjerna ser ut til å ha slettet alt innholdet Instagram.

SPEKULERER: Ingen vet hvorfor Jennifer Lopez har byttet til svart bilde, og slettet alt innhold på tvers av sine sosiale medier plattformer. Foto: Luca Carlino/NurPhoto/Shutterstock/NTB.
SPEKULERER: Ingen vet hvorfor Jennifer Lopez har byttet til svart bilde, og slettet alt innhold på tvers av sine sosiale medier plattformer. Foto: Luca Carlino/NurPhoto/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Onsdag morgen våknet fans av Jennifer Lopez (53) opp til at artisten hadde slettet alt bilder og videoer fra Instagram, samt byttet til et tomt svart bilde på tvers av sine sosiale medier plattformer.

Det får fans til å spekulere i hva som har skjedd med skuespilleren, skriver Deadline.

BORTE: Slik ser artistens Instagram ut nå. Foto: Skjermdump Instagram.
BORTE: Slik ser artistens Instagram ut nå. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

På Facebook flommer det over av kondolanser, og støtteerklæringer til artisten.

EVIGUNG: Jennifer Lopez sjokkerte alle på Versaces moteshow i Milano. Vis mer

I kommentarfeltet under det svarte profilbildet skriver brukere ting som «ber for deg og familien», «sender mine dypeste kondolanser», og «håper du har det bra».

Representanter for Lopez har ikke kommentert saken ennå, men Deadline skriver at det er en vanlig markedsføringsstrategi og tømme sosiale medier for innhold, og bytte til et svart bilde, før man avslører et nytt stort prosjekt.

Mens Instagram-en hennes ikke lenger har noen innlegg, har hun fortsatt hennes gamle innlegg tilgjengelig Facebook, TikTok og Twitter.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Lopez har nærmere 347 millioner følgere på tvers av plattformene, men mesteparten av hennes følgere kommer fra Instagram.

I 2021 signerte 53-åring en millionavtale med Netflix, som inkluderte filmer, TV-serier, og dokumentarer. Hun gjorde også stor suksess med filmen «Hustler» i 2019.

Lopez er nok mest kjent for låter som «Jenny From The Block», og «On The Floor».

Tidligere i år giftet hun seg med ekskjæresten, og skuespiller, Ben Affleck (50).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer