- BETALTE: Tidligere Westlife-stjerne Brian McFadden snakket ut på et britisk talkshow om hvordan han fikk barnas oppmerksomhet etter skilsmissen. Foto: S Meddle/ITV/REX/Shutterstock, NTB scanpix
- BETALTE: Tidligere Westlife-stjerne Brian McFadden snakket ut på et britisk talkshow om hvordan han fikk barnas oppmerksomhet etter skilsmissen. Foto: S Meddle/ITV/REX/Shutterstock, NTB scanpixVis mer

Boyband-stjerna forteller: - Betalte for barnas oppmerksomhet

Brian McFaddens skilsmisse og flytting påvirket forholdet han hadde med barna. 

(Dagbladet): I 2004 knuste Brian McFadden pikehjerter verden over da han annonserte at han skulle forlate det populære boybandet Westlife. McFadden sang blant annet på bandets versjon av «Uptown Girl», en av gruppas største suksesser.

Siden den gang har McFadden holdt seg i musikkens verden. Han har blant annet gitt ut flere soloplater og har vært dommer i «Australia's Got Talent».

Artisten har likevel klart å ha et familieliv på siden, men avslører at det ikke alltid har vært like lett. I et nytt intervju avslører McFadden å ha kjøpt oppmerksomhet fra sine to døtre.

Måtte stoppe

Britiske Daily Mail omtalte saken først. Det var under talkshowet «Loose Woman» at McFadden åpnet seg om forholdet til barna Molly (15) og Lilly-Sue (12).

Det var spesielt etter at han skilte seg fra Atomic Kitten-stjerna Kerry Katona i 2014, mor til døtrene, at han begynte å skjemme dem bort.

I litt for stor grad, mener han selv.

- Jeg skjemte dem bort mer enn vanlig fordi jeg flytta til Australia. Det var nesten som om jeg betalte for barnas oppmerksomhet, sa han under intervjuet og fortsatte:

- Når de blir eldre må man stoppe med det. De kan lukte det og vet hvordan de skal utnytte det. De begynte å sende meg meldinger hver gang de ville ha noe, fortalte McFadden.

Det har imidlertid blitt slutt på å betale barna, forteller han nå. Om de ønsker seg noe nå, må de som oftest betale for det selv. Han har derimot kommet til et kompromiss med tenåringsjentene.

- Om de vil ha noe til bursdagen sin, må de tjene opp halve prisen, også betaler jeg resten, fortalte han.

Skilte seg i fjor

I fjor bekreftet McFadden og hans daværende kone Vogue Williams at de skulle skille seg etter tre år som gift. McFadden giftet seg med den irske modellen og tv-profilen i september 2012.

Det bekreftet paret i en pressemelding, som de begge delte på Twitter.

«Det er med vemod vi har kommet fram til den tøffe beslutningen om gå fra hverandre», skrev de.

Paret forklarte videre at de skulle forbli venner og at de «ønsker hverandre det beste».

35-åringen hadde sin storhetstid med Westlife på begynnelsen av 2000-tallet, da boybandet var et av verdens største i sin sjanger.

McFadden forlot gruppa allerede i 2004, mens resten av gutta ga seg i 2011.

POPULÆRE: Boybandet Westlife hadde sin storhetstid på starten av 2000-tallet. Her fra Oslo i 2000, i forbindelse med Nobelkonserten. Medlemmene Kian, Shane, Brian, Nicky og Mark var med på turen. Foto: NTB scanpix
POPULÆRE: Boybandet Westlife hadde sin storhetstid på starten av 2000-tallet. Her fra Oslo i 2000, i forbindelse med Nobelkonserten. Medlemmene Kian, Shane, Brian, Nicky og Mark var med på turen. Foto: NTB scanpix Vis mer