ANGELINA BEHOLDER BARNA: En representant fra Angelina Jolie-leiren forteller nå at skuespilleren har fått omsorgsretten for barna sine. Pitt har på sin side ikke ønsket å kommentere saken. Kilder hevder imidlertid at avtalen som foreligger nå ikke er endelig. Foto: SipaUSA, NTB scanpix
ANGELINA BEHOLDER BARNA: En representant fra Angelina Jolie-leiren forteller nå at skuespilleren har fått omsorgsretten for barna sine. Pitt har på sin side ikke ønsket å kommentere saken. Kilder hevder imidlertid at avtalen som foreligger nå ikke er endelig. Foto: SipaUSA, NTB scanpix Vis mer

Brad og Angelina har blitt enige om barnefordelingen

Det tidligere superparets seks barn blir hos én av foreldrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i høst kom sjokkbeskjeden om at Hollywoods største par, Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52), skulle gå fra hverandre.

Skilsmissen kom som lyn fra klar himmel, og det ble gikk få detaljer rundt hvorfor superduoen hadde valgt å gå fra hverandre.

I kjølvannet av nyheten har det imidlertid dukket opp stadig flere opplysninger som tyder på at det hele handler om parets seks barn.

Siden har det vært diskusjon rundt hvem av de to som skal få beholde omsorgsretten for barna.

Angelina får barna

Overfor People forteller en representant for Jolie at dette ikke lenger er et problem.

- Vi kan bekrefte at barnevernsprofesjonelle har oppfordret til en avtalte som nå er akseptert og signert av begge to. Det skjedde for en uke siden, sier representanten til bladet.

Avtalen innebærer at Jolie får beholde barna. Søskenflokken bestående av Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og de åtte år gamle tvillingene Knox og Vivienne skal derimot få besøke faren i ny og ne.

Skuespillerinnens representant understreker overfor bladet at de ikke kan utgi flere detaljer enn dette, men forteller at de tror folk innser alvoret i det som har skjedd.

- Vi tror det nå er klart nå at det som ledet fram til omsorgssaken innebærer små barn og deres beste interesse, forklarer de.

Forrige måned sa de to superstjernene nemlig seg enig i å involvere profesjonelle meklere, noe som ble anbefalt av barnevernet i Los Angeles. Dette skulle bare være en midlertidig plan.

Overfor nyhetsbyrået AP har representanter for Pitt sagt nei til å kommentere saken.

Sjokkbrudd

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Det var TMZ som først meldte om bruddet mellom skuespillerparet, men kort tid etter bekreftet både Jolie og Pitt at ekteskapet var historie.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Brad Pitt i en pressemelding til People.com.

Jolie fortalte via sin talsperson til UsWeekly.com at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Paret, populært kalt «Brangelina», møtte hverandre under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005, og forlovet seg i 2012. To år seinere giftet de seg.

En av parets mange rike og berømte venner, skuespiller George Clooney (55), uttalte seg like etter at bruddet ble kjent. Han ble tatt på senga da reporteren stilte spørsmålet.

Han hadde ikke hørt om bruddet da en reporter fra CNN ville vite hva han følte om det.

- Det ante jeg ikke. Wow, sa Clooney på spørsmål om hva han følte om at vennene hans nå skulle skilles.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer