Brad og Angelina har blitt enige om barnefordelingen

Det tidligere superparets seks barn blir hos én av foreldrene.

ANGELINA BEHOLDER BARNA: En representant fra Angelina Jolie-leiren forteller nå at skuespilleren har fått omsorgsretten for barna sine. Pitt har på sin side ikke ønsket å kommentere saken. Kilder hevder imidlertid at avtalen som foreligger nå ikke er endelig. Foto: SipaUSA, NTB scanpix
ANGELINA BEHOLDER BARNA: En representant fra Angelina Jolie-leiren forteller nå at skuespilleren har fått omsorgsretten for barna sine. Pitt har på sin side ikke ønsket å kommentere saken. Kilder hevder imidlertid at avtalen som foreligger nå ikke er endelig. Foto: SipaUSA, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst kom sjokkbeskjeden om at Hollywoods største par, Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52), skulle gå fra hverandre.

Skilsmissen kom som lyn fra klar himmel, og det ble gikk få detaljer rundt hvorfor superduoen hadde valgt å gå fra hverandre.

I kjølvannet av nyheten har det imidlertid dukket opp stadig flere opplysninger som tyder på at det hele handler om parets seks barn.

Siden har det vært diskusjon rundt hvem av de to som skal få beholde omsorgsretten for barna.

Angelina får barna

Overfor People forteller en representant for Jolie at dette ikke lenger er et problem.

- Vi kan bekrefte at barnevernsprofesjonelle har oppfordret til en avtalte som nå er akseptert og signert av begge to. Det skjedde for en uke siden, sier representanten til bladet.

Avtalen innebærer at Jolie får beholde barna. Søskenflokken bestående av Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og de åtte år gamle tvillingene Knox og Vivienne skal derimot få besøke faren i ny og ne.

Skuespillerinnens representant understreker overfor bladet at de ikke kan utgi flere detaljer enn dette, men forteller at de tror folk innser alvoret i det som har skjedd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer