AVLYSER: Brad Pitt har avlyst en filmpremiere han skulle deltatt på for å fokusere mer på familien etter skilsmissen som har sjokket en hel verden. Foto: Shannon Stapleton/ NTB Scanpix.
AVLYSER: Brad Pitt har avlyst en filmpremiere han skulle deltatt på for å fokusere mer på familien etter skilsmissen som har sjokket en hel verden. Foto: Shannon Stapleton/ NTB Scanpix.Vis mer

«Brangelina»-skilsmissen

Brad Pitt avlyser filmpremiere

- Jeg fokuserer for tida på min familiesituasjon, og ønsker ikke å avlede oppmerksomheten bort fra denne ekstraordinære filmen.

(Dagbladet): I etterdønningene etter «sjokkbruddet» mellom skuespiller Brad Pitt og Angelina Jolie som skilles etter 11 år, varsler Pitt nå at han ikke kommer til å dukke opp på sin siste filmpremiere.

«Familie situasjon»

Brad Pitt skulle egentlig delta på dokumentarfilmen «Voyage of Time», regissert av Terrence Malick, som har premiere onsdag. Pitt har fortellerstemmen i dokumentaren.

Etter skilsmissen velger nå Pitt å stå over premieren fordi han trenger å fokusere på familien, skriver The Hollywood Reporter.

- Terrences «Voyage Of Time» er en fantastisk og unik film for familier og barn som viser tidas utvikling, sier Pitt i en uttalelse til nettstedet.

- Jeg er veldig takknemlig for å være en del av et slikt fascinerende og lærerikt prosjekt, men jeg fokuserer for tida på min familiesituasjon, og ønsker ikke å avlede oppmerksomheten bort fra denne ekstraordinære filmen, som jeg oppfordrer alle til å se, sier han videre.

- Vedig trist

Kort tid etter at nyheten om skilsmissen ble kjent, kommenterte Brad Pitt bruddet i en uttalelse overfor bladet People:

- Dette er veldig trist for meg, men det som betyr aller mest nå, er barnas beste. Jeg ber pressen pent om å gi dem den roen de fortjener i denne utfordrende tida, sier han.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Jolies talsperson, Robert Offer, sier til Sky News at beslutningen om skilsmisse er tatt av hensyn til «familiens beste».

- Hun ønsker ikke kommentere bruddet, og ber om respekt for privatlivets fred, sier Offer.

Pitt og Jolie, populært kalt «Brangelina», møtte hverandre under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005, og forlovet seg i 2012.