Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Brad Pitt viste seg offentlig for første gang etter bruddet

Dro på filmvisning med Julia Roberts.

VAR PÅ FILMVISNING: Brad Pitt var på filmvisning sammen med skuespillerkollega Julia Roberts. Dette er første gang han viser seg offentlig etter bruddet med Angelina Jolie. FOTO: Scanpix
VAR PÅ FILMVISNING: Brad Pitt var på filmvisning sammen med skuespillerkollega Julia Roberts. Dette er første gang han viser seg offentlig etter bruddet med Angelina Jolie. FOTO: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I september ble det kjent at superparet Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) går hvert til sitt etter to år som mann og kone.

Tirsdag viste Pitt seg offentlig for første gang sammen med skuespillerkollega Julia Roberts (49).

Anledningen var en privat visning av filmen «Moonlight in Los Angeles». Filmen er et samarbeid mellom Brad Pitts produksjonsselskap, Plan B og A24.

Drama-filmen handler om en afrikansk homofil gutt, og filmen har allerede fått oppmerksomhet for å kanskje kunne vinne en Oscar, skriver People.

GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg for to år siden. Nå skal de skilles. Foto: SCANPIX
GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg for to år siden. Nå skal de skilles. Foto: SCANPIX Vis mer

Krangler om barna

Skilsmissen kom som lyn fra klar himmel, og det ble gitt få detaljer rundt hvorfor superduoen hadde valgt å gå fra hverandre.

I kjølvannet av nyheten har det imidlertid dukket opp stadig flere opplysninger som tyder på at det hele kan ha handlet om parets seks barn.

Siden har det vært diskusjon rundt hvem av de to som skal få beholde omsorgsretten.

Angelina får barna

Overfor People forteller en representant for Jolie at dette ikke lenger er et problem.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

- Vi kan bekrefte at barnevernet har oppfordret til en avtalte som nå er akseptert og signert av begge to. Det skjedde for en uke siden, sier representanten til bladet.

Avtalen innebærer at Jolie får beholde barna, bestående av Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8), mens Pitt har fått besøksrett.

Jolies representant understreker overfor bladet at de ikke kan utgi flere detaljer enn dette.

Representanter for Pitt har overfor nyhetsbyrået AP sagt nei til å kommentere saken.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!