Marion Cotillard og Brad Pitt:

Brad Pitts omdiskuterte motspiller er blitt mamma

Marion Cotillard måtte avvise romanseryktene. 

DEN OMDISKUTERTE BRAD PITT-FILMEN: Brad Pitt og Marion Cotillard spilte elskere i filmen «Allierte». Den hete traileren til filmen ble sluppet omtrent samtidig som det ble kjent at Pitt og Angelina Jolie hadde brutt med hverandre. Video: Paramount Pictures Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skulle ikke engang gå en uke etter at skilsmissen ble offentliggjort, før Brad Pitt (53) ble beskyldt for å ha en elskerinne. Da det i september ble kjent at han og Angelina Jolie (41) skulle gå hver til sitt, kunne ikke verden tro det de hørte.

At Marion Cotillard (41), som flere hevdet var elskerinnen hans, også kom inn i bildet gjorde ikke situasjonen bedre. De to spiller i filmen «Allierte» sammen, og et par kyssescener i filmen satte fart på ryktene.

Nå har den påståtte elskerinnen, som selv har avfeid romanseryktene med Brad, blitt mamma.

VILLE RYKTER: Like etter at nyheten om at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle gå hver til sitt sprakk, ble han fort koblet til den franske skuespilleren Marion Cotillard. De to spiller i filmen «Allierte» sammen. Foto: Splash News, NTB scanpix
VILLE RYKTER: Like etter at nyheten om at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle gå hver til sitt sprakk, ble han fort koblet til den franske skuespilleren Marion Cotillard. De to spiller i filmen «Allierte» sammen. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Fikk en datter

Hun er sammen med regissør Guillaume Canet (43), og paret har fra før en sønn på fem år.

Nå har de fått en liten jente, bekrefter en av hennes representanter overfor People. Hva den lille edelstenen skal hete, har de derimot ikke kommet ut med ennå.

Guillaume og Marion møtte hverandre i 1997, og de spilte sammen i filmen «Love Me If You Dare» (2003). De falt imidlertid ikke for hverandre før i 2007, og har siden vært sammen.

FRANSK STJERNEPAR: Marion og Guillaume har vært sammen siden 2007, etter å først ha blitt kjent ti år tidligere. Her er de på rød løper i 2009. Foto: NTB scanpix
FRANSK STJERNEPAR: Marion og Guillaume har vært sammen siden 2007, etter å først ha blitt kjent ti år tidligere. Her er de på rød løper i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var i september at Cotillard avslørte at hun ventet barn. Det valgte hun å gjøre i nymotens stil, på Instagram. Avsløringen var også et stikk mot ryktene som gikk.

«Dette kommer til å bli min første og eneste reaksjon på nyhetene som kom for 24 timer siden, som jeg har blitt dratt inn i. Jeg er ikke vant til å kommentere slike ting, eller ta det seriøst, men siden denne situasjonen går utover mennesker jeg elsker, må jeg si noe», skrev hun til et bilde på Instagram og fortsatte:

«Først av alt, for mange år siden møtte jeg mannen i mitt liv, faren til sønnen vår og babyen som er på vei. Han er min kjæreste, min bestevenn og den eneste jeg trenger. For det andre, til de som har indikert at jeg er lei meg, jeg har det fint. Denne situasjonen stresser meg ikke. Til slutt, jeg ønsker at Angelina og Brad, som jeg begge respekterer enormt, finner fred i denne svært stormende tida.»

Et innlegg delt av @marioncotillard

Tok kjæresten i forsvar

Da romanseryktene mellom Pitt og kona raste som verst, gikk Canet hardt ut mot det påståtte sidespranget.

På sin egen instagram-konto forsvarte Canet kona og gav uttrykk for at han støttet henne i den vanskelige tida.

- Jeg har ikke for vane å kommentere rykter som florerer om oss, skrev han under et bilde av et fareskilt.

- Men raseriet fra tabloidene, dumheten fra noen mennesker som kaller seg selv journalister og Internett-troll som føler seg tøffe bak tastaturet, gjør at jeg er nødt til å snakke ut om min stolthet, respekt og all beundring jeg har for Marion som er sterk og intelligent i møte med alle disse dumme og ubegrunnede beskyldningene, skrev han.

Brad Pitt kommenterte på sin side aldri ryktene, som altså er blitt avkreftet av både Canet og Cotillard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer