Eli Kari Gjengedal:

Brakk ribbeina etter stygt fall

Den «Farmen kjendis»-aktuelle værmelderen har slitt med store smerter etter et ublidt møte med ei blomsterpotte.

//labrador.dagbladet.no/edit/article/id/73045954">SKADET: Eli Kari Gjengedal slo seg kraftig da hun falt i ei trapp. Foto: Kristin Svorte/Dagbladet
SKADET: Eli Kari Gjengedal slo seg kraftig da hun falt i ei trapp. Foto: Kristin Svorte/Dagbladet Vis mer
Publisert

TV 2-værmelder Eli Kari Gjengedal (49) har kommet seg gjennom hele livet uten å ha brukket et eneste bein - fram til nå.

For ei drøy uke siden måtte nemlig flere ribbein se seg slått av ei blomsterpotte.

- Hørte bare «knekk»

49-åringen hadde vært på middagsbesøk hos ei venninne, og de tolv meterne hjem ble plutselig mye lenger enn i utgangspunktet. På vei ned en trapp havner nemlig den ene foten på feil sted.

- Jeg var bare kjempeuheldig. Jeg kantra og landa med ryggen på ei svær blomsterpotte. Da hørte jeg bare «knekk». Jeg skjønte med en gang at der røyk jeg noen ribbein, forteller hun til Dagbladet.

Uhellet ble først tatt opp i podkasten hun har med Ingeborg Myhre. Deretter plukket TV 2 opp saken.

KJOLEDEBATT: Den svenske værmelderen Madeleine Westin har fått kritikk for kjolene hun stiller opp med når hun melder været på TV 4 i Sverige. Værsjef Eli Kari Gjengedal er klar i sin tale om hva hun synes om nabolandet vårt. Vis mer

Værmelderen, som til våren blir å se i «Farmen kjendis», tar imidlertid det hele med et stort smil, til tross for sterke smerter.

- Det har vært en smertefull uke. Jeg er på dag ti i dag, så nå tenker jeg at smertetoppen er nådd. Jeg tipper det blir bedre dag for dag nå. Jeg har hatt konsultasjon med legen, og de sier at det ikke er noe å gjøre med. Det får bare gro og gå sin gang, sier hun positivt.

Får ikke støvsugd

Gjengedal innrømmer at hun er skuffa over å oppleve sine første brudd, men medgir at det i det minste ikke var den dårligste timingen.

- Jeg har hjemmekontor, så jeg sitter nå her rett opp og ned. Det er stille og rolige dager, og jeg holder meg stort sett hjemme. Hvis det først skal skje, så passer det jo veldig godt nå når det er litt lavere tempo, sier hun muntert.

49-åringen forteller at hun bare har gått glipp av én ting hun hadde gledet seg til - nemlig å ta i bruk den splitter nye støvsugeren hun har fått av mannen sin.

- Jeg elsker å støvsuge, men jeg har ikke turt å prøve den. Støvsuging er terapi for meg, sier hun lattermildt.

Røk korsbåndet

Det er imidlertid både latter- og vitseforbud i huset, Gjengedal prøver nemlig i det lengste å unngå å le, fordi det fører til sterke smerter. Nå har hun på en annen side lysere tider i møte, bokstavelig talt.

49-åringen kan nemlig fortelle at ryggen har gått fra svart og lilla til lysegul.

KJENDISKORTET: I podcasten «Eli Kari og Ingeborg», forteller Eli Kari Gjengedal om hvordan hun fikk tak i en bryllupskake i Las Vegas på under to dager. En historie hennes ektemann ikke er spesielt begeistret over. Hør mer her: https://media.acast.com/eking/-4-kjendiskortetivegas-sjokk-forlovelseogmerbryllup/media.mp3 Eller her: https://itunes.apple.com/us/podcast/eli-kari-og-ingeborg/id1390241092?mt=2 Vis mer

Selv om hun har opplevd å ha brukket noe for første gang, er det ikke første gang hun har vært ute for et smertefullt uhell. I 2015 var det nemlig på ski det gikk galt - og korsbåndet i kneet røyk. Da var det inn på operasjonssalen og krykker i lang tid.

For tre år siden fikk Gjengedal imidlertid et koseligere minne fra skibakken. Da ga nemlig hun og ektemannen Tom Saxegård (51) hverandre sitt ja - på selveste nyttårsaften.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer