Georgia Chapman:

Brått var ektemannen Hollywoods mest forhatte mann. Nå bryter Georgina tausheten

- Jeg var så ydmyket og så ødelagt...at jeg... jeg følte ikke at det var respektfullt å gå ut.

ÅPNER OPP OM LIVET ETTER SKANDALEN: Kort tid etter at Weinstein-skandalen rullet opp i starten av oktober, besluttet kona Georgia Chapman å gå fra ektemannen. Så trakk hun seg fra rampelyset. For første gang åpner hun nå opp om livet etter skandalen. Foto: Reuters/NTB Scanpix.
ÅPNER OPP OM LIVET ETTER SKANDALEN: Kort tid etter at Weinstein-skandalen rullet opp i starten av oktober, besluttet kona Georgia Chapman å gå fra ektemannen. Så trakk hun seg fra rampelyset. For første gang åpner hun nå opp om livet etter skandalen. Foto: Reuters/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kort tid etter New York Times' omfattende avsløring om Hollywood-produsenten Harvey Weinsteins seksuelle trakassering i fjor høst, gikk hans egen kone, Georgina Chapman (42) fra ham.

- Hjertet mitt gråter for alle kvinnene som har lidd så forferdelig på grunn av disse utilgivelige handlingene. Jeg har valgt å gå fra mannen min, sa hun den gang i en uttalelse til People.

Mens anklagene fortsatte å strømme på, har Chapman siden denne uttalelsen holdt seg langt unna pressen og rampelyset. Inntil nå.

I et nytt intervju med magasinet Vogue, åpner den britiske designeren opp om livet etter skandalen.

Lykkelig ekteskap

I intervjuet forteller 42- åringen at det tok hele to dager før hun klarte å ta til seg informasjonen som hadde kommet fram i storavisas avsløringer. Kiloene raste av henne. Hun var i sjokk. Få dager etter kom avisa The New Yorker med ytterligere avsløringer.

- Det gikk rundt i hodet mitt. Og det var vanskelig, fordi den første artikkelen omhandlet ei tid lenge før jeg hadde møtt ham, så det var et minutt hvor jeg ikke kunne ta en veloverveid beslutning. Så ble det flere historier, og jeg forsto at dette ikke var snakk om en isolert hendelse. Da skjønte jeg at jeg måtte komme bort og få barna vekk herfra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer