Bryan Cranston:

«Breaking Bad»-stjerna ble forlatt av foreldrene som 11-åring

- Det er verre enn om de hadde dødd i en bilulykke.

SNAKKER UT: Skuespiller Bryan Cranston forteller om din vonde barndom i et åpnehjertig intervju med The Times. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni 
SNAKKER UT: Skuespiller Bryan Cranston forteller om din vonde barndom i et åpnehjertig intervju med The Times. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Bryan Cranston (60) er mest kjent for rollen som Walter White i kultserien «Breaking Bad», en rolle som ga ham hele fire Emmy-priser.

Han fulgte i sine fars fotspor da han valgte å bli skuespiller, avdøde Joe Cranston.

Men det var alt annet enn støtte han fikk fra faren i barndommen. I et intervju med The Times forteller 60-åringen åpenhjertig om sin tøffe oppvekst.

Som 11-åring måtte han, sammen med sine to søsken, flytte inn hos besteforeldrene fordi faren valgte å flytte fra dem.

- Hun ble en skygge av seg selv

Mora, Audrey Peggy, slet på sin side med sterke alkoholproblemer og var heller ikke i stand til å ta vare på de tre barna.

- Pappa valgte å dra fra oss. Mamma valgte å bli alkoholiker og drukne sorgene. Hun ble en skygge av seg selv. Og ingen forklarte noensinne hvorfor pappa dro, sier han til avisa.

Gjenopptok kontakten

I dag sitter han fremdeles igjen med sinne og skuffelse.

- Det er mye smerte jeg må håndtere. Det er verre enn om de hadde dødd i en bilulykke, fordi de var der fremdeles fysisk, et eller annet sted. Frem til jeg fylte ti år, var mamma og pappa fantastiske. Det er det som gjør så vondt. Mamma var støttende og pappa var som læreren min; vi gjorde ting sammen og han kjøpte et esel som vi kunne leke med. Men så ble alt bare borte, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.