Britney Spears:

Brente ned treningsrom

Stjernas avsløring vekker stor oppsikt.

FULL FYR: Popstjerna Britney Spears avslører at hun klarte å sette fyr på treningsrommet sitt for noen måneder siden. Foto: NTB Scanpix
FULL FYR: Popstjerna Britney Spears avslører at hun klarte å sette fyr på treningsrommet sitt for noen måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka skapte popstjerna Britney Spears (38) store overskrifter, da hun kom med en nokså oppsiktsvekkende avsløring. På Instagram meddelte nemlig Spears at hun ved et uhell hadde klart å sette fyr på treningsrommet sitt.

Hendelsen utspant seg for noen måneder siden, og i et videoklipp befinner «Toxic»-sangeren seg inne i nevnte treningsrom, mens hun forklarer hendelsesforløpet.

- Jeg har ikke vært her på seks måneder, fordi jeg brente ned treningsrommet mitt, uheldigvis, forteller stjerna innledningsvis.

Videre innrømmer hun at hun hadde to lys, og at den ene tingen førte til den andre, før treningsrommet rett og slett tok full fyr.

Et uhell

Til innlegget gikk Spears mer inn i detalj på hvordan alt gikk for seg.

«Det var et uhell, men ja, det brant ned. Jeg gikk forbi døra til treningsrommet og det var flammer. Boom! Takket være gud, gikk alarmen, og hipp hurra, ingen kom til skade», skriver hun, og fortsetter:

«Dessverre, har jeg bare to treningsapparater igjen og et speil. Men, det kunne vært så mye verre, jeg er takknemlig. Jeg liker uansett mye bedre å trene ute».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer