Brev røper kongelig arvestrid

- Det var nærmest sensasjonelt å finne disse brevene, sier kongehus-ekspert til Dagbladet. Han har gått gjennom interne brev som tyder på en bitter arvestrid mellom den norske og den britiske kongefamilien.

SONJAS TIARA: Forholdet mellom det norske og engelske kongehuset kjølnet som følge av et til dels bittert arveoppgjør - men avdøde dronning Elizabeths nære relasjon med dronning Sonjas svigerfar, kong Olav, skal ha vært avgjørende for situasjonen i dag. Foto: NTB Scanpix
SONJAS TIARA: Forholdet mellom det norske og engelske kongehuset kjølnet som følge av et til dels bittert arveoppgjør - men avdøde dronning Elizabeths nære relasjon med dronning Sonjas svigerfar, kong Olav, skal ha vært avgjørende for situasjonen i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer