Brian og Howie fra Backstreet Boys dro på shopping i Oslo

- Vi er alltid glade for å være her i vakre Norge.

(Dagbladet): I kveld står det amerikanske boybandet Backstreet Boys på scenen i Oslo Spektrum sammen med New Kids On The Block.

Men før de skal synge for den norske fansen, hadde Backstreet Boys-gutta helt andre ærender å foreta seg. Nemlig å stikke innom butikken til «Moods of Norway» i Hegdehaugsveien for å bytte en jakke, og for å sikre seg noen plagg fra det norske designmerket.

Boybandet, som hadde spesielt stor suksess på 90-tallet med låter som «Everybody», «I Want It That Way» og «Larger Than Life», består nå av AJ McLean (34), Nick Carter (32), Brian Littrell (37) og Howie Dorough (38), og det var de to sistnevnte som tok turen til Hegdehaugsveien for å kikke på de fargerike klærne til «Moods of Norway».

Gutta ble vist rundt i flagskip-butikken av «Moods»-designerne Simen Staalnacke og Peder Børresen, og virket svært begeistret for det de så.

Blant annet så Littrell og Dorough på de mange «Moods»-dressene, pekte på og roste plaggene, i tillegg til at de fikk spilt en runde ping-pong mot den norske designerduoen.

Bilen til to av de fire Backstreet Boys-medlemmene ble fylt opp med stadig flere «Moods»-poser, i løpet av de rundt 20 minuttene gutta tilbrakte i butikken.

PÅ MOODS-SHOPPING: Brian Littrell (37) og Howie Dorough (38) snakket velvillig med Dagbladet etter dagens shopping i Moods of Norways flaggskip-butikk i Hedgehaugsveien. Foto: Endre Vellene Vis mer

På vei ut til bilen var gutta storfornøyde og tok seg tid til å skryte av både «Moods of Norway», Norge og norske fans.

- «Moods of Norway» er fantastisk. Vi elsker det, de lager gode klær. De har kledd oss opp til konserten, også fikk vi noen ekstra ting til å ta med hjem til konene våre, sa de smilende til Dagbladet.

Se hele intervjuet i videoklippet overfor!

STORFINT BESØK: Simen Staalnacke og Peder Børresen var godt fornøyd med besøk av Backstreet Boys-gjengen i dag. Foto: Endre Vellene Vis mer