Marc Pilcher

«Bridgerton»-stjernene i sorg

Prisvinnende sminkør og stylist døde av covid, 53 år gammel.

DØD: Stjerna gikk bort bare 53 år gammel. Foto: Phil McCarten/Invision for the Television Academy/AP Images/NTB
DØD: Stjerna gikk bort bare 53 år gammel. Foto: Phil McCarten/Invision for the Television Academy/AP Images/NTB Vis mer
Publisert

Sminkedesigner og hårstylisten Marc Pilcher gikk bort søndag i en alder av 53. Det melder flere nyhetsmedier, deriblant Variety.

Pilcher gikk bort som følge av covid-19. Han var fullvaksinert og hadde ingen underliggende sykdommer. Det bekrefter agenten hans, Curtis Brown, overfor nettstedet.

SESONG 2: Det blir en ny sesong av den populære Netflix-serien Bridgerton. Vis mer

- Glamorøs og ekstravagant. Han brakte sin smak og stil i alle design. Han var aldri begrenset i tankeprosessen av skapelsene sine. Han pushet grenser og skapte verk som aldri har blitt skapt tidligere, het det i uttalelsen fra agenten.

Vant pris

Pilcher er kanskje aller best kjent for sitt arbeid i forbindelse med TV-seriesuksessen «Bridgerton».

«Det er med dypeste sorg at vi bekrefter at Marc Elliot Pilcher, «Academy Award»-nominert og «Emmy»-vinnende hår- og sminkedesigner/stylist, gikk bort etter en kamp mot covid-19 på søndag 3. oktober 2021, forteller familien i en uttalelse via hans agent.

Dødsfallet kom noen få uker etter at Pilcher vant en «Creative Emmy» for sitt arbeid på Netflix-serien.

VANT: Natt til 1. mars vant avdøde Chadwick Boseman Golden Globe-prisen for beste mannlige skuespiller i en dramafilm. Enka Taylor Simone Ledward holdt tårevåt takketale på vegne av ektemannen. Video: AP Vis mer

«Har ikke ord»

Kondolansene har strømmet inn etter at dødsfallet ble kjent, og flere «Bridgerton»-stjerner har delt innlegg i sosiale medier til ære for Pilcher.

På Instagram deler blant andre Nicola Coughlan (34) - som spilte Penelope Featherington i serien - en sorgtung tekst for å minnes kollegaen sin.

«Hjerteknust etter Marc Pilchers bortgang, den briljante visjonæren for hår og sminke i Bridgerton sesong én», skriver hun blant annet under et svart-hvitt bilde av den avdøde sminke- og hårstylisten.

Skuespilleren bak Daphne Bridgerton, Phoebe Dynevor, delte Coughlans Instagram-innlegg, og la til teksten: «har ikke ord»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer