Espen Thoresen:

- Brisen da jeg meldte meg på «Farmen kjendis»

Komikeren ble frustrert på byen, dro hjem, og fikk en opplevelse som gjorde at han er på tv i disse dager.

FARMEN: Espen Thoresen meldte seg på «Farmen» i fylla. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For drøye ei uke siden røyk komiker Espen Thoresen (62) ut av «Farmen kjendis» etter å ha tapt sin tvekamp mot en annen komiker, Terje Sporsem (44).

Dermed er det nå sidekonkurransen «Torpet kjendis» som gjelder for Thoresen.

Lørdag kveld er «Farmen kjendis»-deltakeren gjest i NRK1-programmet «Kåss til kvelds», og der snakker han villig ut om hvordan det gikk til at han ble en del av det som er TV 2s flaggskip denne vinteren.

SMS-trøbbel

- Jeg er jo veldig glad i «Farmen». Én dag var jeg på byen med en kompis, som bare satt og leste tekstmeldinger mens jeg snakket med ham. Han var såpass hekta, at da jeg fikk tekstmelding og ikke så på den sa han til meg «Du har fått en tekstmelding». Han blandet seg inn i mine tekstmeldinger! sier han i programmet.

Han fortsetter:

- Så kom en annen kamerat. Han var enig i min frustrasjon, men så begynte han å lese sms-er selv. Da gikk jeg bare hjem.

Thoresen hadde drukket litt alkohol og satte seg ned i godstolen for å se «Farmen kjendis» i opptak.

Dette var i 2019.

- I programmet gråt Svein Østvik fordi én skulle hjem. Jeg tenkte «Dette er vennskap, disse folkene er jo til stede». Jeg gråt og var rørt. Etterpå så jeg på rulleteksten, gikk rett inn på Facebook og skrev følgende til én i produksjonen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer