Prinsesse Eugenie:

- Britene stiller seg noe undrende til hvorfor hertuginne Camilla dropper bryllupet

Prinsesse Eugenie gifter seg.

ANDRE PLANER: Hertuginne Camilla (t.v) blir ikke blant gjestene når prinsesse Eugenie (t.h) gifter seg førstkommende fredag. Se og Hørs kongehusekspert forstår at enkelte kan undre over avgjørelsen. Foto: NTB scanpix
ANDRE PLANER: Hertuginne Camilla (t.v) blir ikke blant gjestene når prinsesse Eugenie (t.h) gifter seg førstkommende fredag. Se og Hørs kongehusekspert forstår at enkelte kan undre over avgjørelsen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke hver dag man er såpass heldige å få overveie et kongelig bryllup, og i hvert fall ikke to ganger på et halvt år. Hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) ble rette ektefolk i mai, og i oktober skal nok et kongelig bryllup gå av stabelen i Storbritannia.

Prinsesse Eugenie (28), dronning Elizabeth (92) sitt barnebarn, gifter seg nemlig snart med sin utvalgte - Jack Brooksbank (32). Det er den 12. oktober de to blir rette ektefolk, i flotte omgivelser i Windsor. Det er ventet at flere høyprofilerte gjester tar turen for å feire det lykkelige paret, men det er ikke alle som rekker innom.

Da gjestelisten nylig ble offentliggjort var det flere som stusset over at navnet til hertuginne Camilla (71) ikke sto på den. Hun er gift med prins Charles (69), som igjen er prinsesse Eugenies onkel. Det gjør inngifte hertuginne Camilla til en slags tante.

Hun har vært der i store deler av prinsessens oppvekst, men skal likevel ikke være til stede når hun gifter seg med sin utvalgte drømmemann.

Andre planer

Flere medier, deriblant Harpers Bazaar, har omtalt den noe oppsiktsvekkende nyheten. Da prins Harry, som hun har vært en stemor for siden 1990-tallet, giftet seg i mai, var hun en selvskreven gjest på programmet. Det burde hun også være nå, mener mange.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer