Britisk «Love Island»-stjerne funnet død

Realityprofilen ble 26 år gammel.

GÅTT BORT: Tv-profil og tidligere fotballspiller Michael Thalassitis er død. Han ble 26 år gammel. Foto: NTB Scanpix
GÅTT BORT: Tv-profil og tidligere fotballspiller Michael Thalassitis er død. Han ble 26 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Michael Thalassitis, som medvirket i den britiske versjonen av realityprogrammet «Love Island» i 2017, har gått bort.

Det bekrefter 26-åringens management overfor BBC. Thalassitis ble funnet død fredag, i nærheten av sitt hjem i Essex. Politiet utelukker at noe kriminelt har funnet sted.

Foruten å gjøre seg bemerket i ovennevnte program, hvor han fikk tilnavnet «Muggy Mike», har Thalassitis også bakgrunn som fotballspiller. Han spilte blant annet for den engelske klubben Stevenage FC, før han la opp i 2017.

Ifølge Sky News har fotballklubben sendt sine kondolanser og opplyser at spillerne «er i sjokk og sorg» over dødsbudskapet.

- Alle i Stevenage FC er i sjokk og sorg etter å ha hørt den tragiske nyheten om tidligere fotballspiller Michael Thalassitis. Vi vil uttrykke vår dypeste kondolanse til hans familie og venner.

- Hjerteskjærende

En rekke tv-profiler har også tatt til sosiale medier, der de uttrykker sin dypeste medfølelse til Thalassitis' etterlatte.

- Dette er hjerteskjærende nyheter. Mine tanker går til Mikes familie og venner, skriver blant andre Kem Cetinay, som var med å vinne «Love Island» i 2017.

- Jeg er i fullstendig sjokk. Mike, du var en av de mest genuine guttene. Jeg kan ikke tro det. Du vil bli dypt savnet, skriver realitykollega Amber Davies.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer