DØDE HER: En uke etter at den britiske glamourmodellen Aimee Spencer falt ned en etasje, døde hun av skadene. Det var på dette sykehuset i Sussex at Spencer gikk bort. Nå er en mann og en kvinne arrestert. Foto: Creative Commons 1.0 / Offentlig domene 
DØDE HER: En uke etter at den britiske glamourmodellen Aimee Spencer falt ned en etasje, døde hun av skadene. Det var på dette sykehuset i Sussex at Spencer gikk bort. Nå er en mann og en kvinne arrestert. Foto: Creative Commons 1.0 / Offentlig domene Vis mer

Britisk realitystjerne døde etter fall - mann arrestert

Politiet i Sussex undersøker dødsfallet til realitystjerna Aimee Spencer. 

(Dagbladet): Den britiske realitystjerna Aimee Spencer (27), kjent fra MTV-serien «Geordie Shore» og som glamourmodell, døde mandag på et sykehus i Sussex.

Den 11. juli falt Spencer ned en etasje i Brighton og pådro seg massive skader. Hun ble fraktet til Royal Sussex-sykehuset, der hun døde som følge av skadene.

Politiet i Sussex har nå arrestert en 28 år gammel mann fra Brighton etter hendelsen, og hendelsen blir nå etterforsket som et mordforsøk.

Det er The Guardian som først omtaler saken. Politiet har også tatt en kvinne inn i varetekt.

Begge de arresterte holdes av politiet til den 5. september.

- Politiet fortsetter nå etterforskningen av hvordan kvinnen falt ut av vinduet, fortalte en talsperson for politiet i Sussex til den britiske avisa.

Ifølge The Sun er flere av realitystjernas nærmeste venner i sjokk etter tragedien.

- Vi glemmer aldri deg eller de gode tidene vi hadde sammen. Du vil bli savnet, sier hennes venninne Levi Clarke til avisa.

Modellens søster, Daria Spencer, fortalte at hun fant det vanskelig å forstå hva som nå hadde skjedd.

- Hun kjempet hardt og jeg vil elske henne for det for alltid, sa Spencer.