Roxanne Pallett:

Britisk skuespiller fraktet til sykehus etter alvorlig bilulykke

Redningsmannskapet skal ha brukt to timer på å få Roxanne Pallett ut av bilen.

PÅ SYKEHUS: Den britiske skuespilleren Roxanne Pallett ble onsdag sendt til sykehus etter alvorlig bilulykke. Foto: NTB Scanpix
PÅ SYKEHUS: Den britiske skuespilleren Roxanne Pallett ble onsdag sendt til sykehus etter alvorlig bilulykke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den britiske skuespilleren Roxanne Pallett (36), kjent fra blant annet «Emmerdale», havnet på sykehuset onsdag etter å ha krasjet i en betongvegg, ifølge tabloidavisa The Sun.

Det hele skal ha vært en vanskelig opplevelse, også redningsarbeiderne. Ifølge avisa tok det nemlig hele to timer å få Pallett ut av bilvraket, før hun ble fløyet til sykehus i ambulansehelikopter.

Bekrefter ulykken

Kort tid etter ulykken mistet 36-åringen bevisstheten som følge av det nesten-fatale krasjet. Ulykken fant sted på en rallybane ved Scarborough i Yorks, skriver avisa.

Skuespilleren deltok i rallykonkurransen med radiokollega Ben Fry da hun kjørte i høy hastighet inn i en betongvegg.

Ifølge avisa venter «Wrong Turn 6»-stjerna på svar fra undersøkelsene, og blir i mellomtida behandlet for blåmerker og forslåtte kroppsdeler.

Pallett jobber som programleder i Minster FM, og torsdag formiddag bekreftet radiokanalen at det var 36-åringen som var innblandet i ulykken.

- Dessverre var Roxy utsatt for en ulykke i går. Vi ønsker henne en rask bedringsprosess, og kan ikke vente med å ha henne tilbake i studio for å vekke North Yorkshire sammen med Ben. Takk til alle som sender meldinger og ønsker henne god bedring, heter det i uttalelsen på Twitter.

Flere britiske medier har omtalt ulykken.

Karrierevalg

36-åringen er trolig mest kjent for rollen som Jo Sudgen i «Emmerdale», som hun spilte ifra 2005 til 2008. Hun har i tillegg fått kallenavnet «skrekkfilmdronninga» for roller i filmer som «Lake Placid 3», «Wrong Turn 6» og «Devil's Tower».

Hun er oppvokst i Cumbria i England, hvor hun bodde sammen med moren.

Som ung studerte hun media med film som hovedfag, før hun studerte drama ved Manchester School of Screen Action. Kort tid seinere landet hun sin første store rolle, nemlig Jo Sudgen i «Emmerdale».

Før skuespillerkarrieren skjøt fart, prøvde 36-åringen seg også som artist, og var en del av jentegruppa «Urban Angel». Hun har i løpet av de siste åra deltatt i en rekke realityprogram, blant annet «Dancing on Ice».

I dag er hun derimot programleder på Minster FM.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer