Britney-bilde går viralt etter «Tiger King»

Den ikoniske opptredenen under MTV Video Music Awards i 2001 blir nå sett i et helt annet lys.

VAKTE OPPMERKSOMHET: Her står Britney Spears på scenen under MTV Video Music Awards i 2001. Nå får opptredenen oppmerksomhet igjen, på grunn av Netflix-suksessen «Tiger King». Foto: NTB Scanpix
VAKTE OPPMERKSOMHET: Her står Britney Spears på scenen under MTV Video Music Awards i 2001. Nå får opptredenen oppmerksomhet igjen, på grunn av Netflix-suksessen «Tiger King». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er gått i underkant av to uker siden «Tiger King» hadde premiere på Netflix. På den korte tida har dokumentarserien fått massiv oppmerksomhet, og blitt blant vårens store snakkiser.

Serien har fått femmere og seksere på løpende bånd, og Joe Exotic er plutselig et navn «alle» kjenner.

Joe Exotic, som egentlig heter Joseph Allen Maldonado-Passage, er imidlertid ikke den eneste dyrehage-eieren som blir introdusert for seerne. Også Bhagavan «Doc» Antle er en sentral skikkelse, og han er oppsiktsvekkende blant annet fordi han har rundt tre koner (ingen er helt sikre på antallet).

Delte scene med Britney

I «Tiger King» får man også vite at Antle har lånt ut sine eksotiske dyr til en rekke store Hollywood-filmer som «The War», «Ace Ventura: When Nature Calls», «Mighty Joe Young» og «Jungelboken»-filmene.

Det er imidlertid ikke bare på det store lerretet Antle har bidratt – han var også en del av den ikoniske opptredenen til Britney Spears (38) under MTVs Video Music Awards i 2001. Du vet, den med den svære, gule pytonslangen drapert rundt skuldrene hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer