Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Britney Spears:

Britney Spears' søster så dattera krasje

Jamie Lynn Spears (25) var vitne til at hennes åtte år gamle datter Maddie Aldridge havnet i en stygg ATV-ulykke og havnet under vann.

VITNE TIL KRASJET: Jamie Lynn Spears var vitne til at hennes åtte år gamle datter, Maddie Aldridge krasjet med en ATV og falt i vannet. FOTO: NTB Scanpix
VITNE TIL KRASJET: Jamie Lynn Spears var vitne til at hennes åtte år gamle datter, Maddie Aldridge krasjet med en ATV og falt i vannet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Søndag formiddag ble niesen til Britney Spears (35) brakt til sykehuset etter en stygg ulykke med en ATV. Det meldte nettstedet TMZ.com.

Åtte år gamle Maddie Aldridge, datteren til Jamie Lynn Spears (25), ble værende under vann i flere minutter da hun falt ut fra en ATV. Åtteåringen var bevisstløs da hjelpemannskapet kom til stedet.

I går skrev nettstedet at Jamie Lynn Spears ikke var til stede under ulykken, men nå viser det seg at hun og stefaren Jamie Watson bare var 100 meter unna da Maddie krasjet med ATV-en, som skal ha vært en bursdagsgave på Maddies sjuårsdag.

Ifølge politiet skal ulykken ha skjedd før klokken 15.00 søndag, på familiens egen eiendom.

STYGT KRASJ: Maddie Aldridge krasjet stygt med en ATV søndag formiddag, og ligger nå på sykehus. FOTO: NTB Scanpix

STYGT KRASJ: Maddie Aldridge krasjet stygt med en ATV søndag formiddag, og ligger nå på sykehus. FOTO: NTB Scanpix

Vis mer

Britney ber om støtte

Den åtte år gamle jenta satt i ATV-en cirka 100 meter unna moren Jamie og stefaren Jamie Watson da de så Maddie miste kontroll over kjøretøyet og havne i dammen, skriver People.com.

- I løpet av noen sekunder løp moren, stefaren og andre familiemedlemmer bort til dammen for å redde Maddie, men åtteåringen var fastspent til ATV-en. To minutter senere kom ambulansepersonellet til stedet for å redde Maddie ut av kjøretøyet, forteller politiet.

Britney Spears er selv rystet over den tragiske ulykken, og håper at folk ber for niesen.

‪Need all the wishes and prayers for my niece 💜‬

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Åtteåringens tilstand er nå kritisk, men stabil, ifølge People.com.

Faren til Maddie, Jamie Spears, ber nå alle om å be for datteren deres, melder Entertainment Tonight.

Ung mor

Jamie Lynn Spears ble gravid allerede som 16-åring i 2007, noe hun åpnet seg om i TLC-dokumentaren «When the Lights Go Out» i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

UNG MOR: Jamie Lynn Spears snakker om hvordan det var å bli mor som 16-åring i dokumentaren When the Lights Go Out. FOTO: NTB Scanpix
UNG MOR: Jamie Lynn Spears snakker om hvordan det var å bli mor som 16-åring i dokumentaren When the Lights Go Out. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Britney Spears' lillesøster prøvde imidlertid fort å snu fokuset hun fikk i media mot karrieren, og satset på countrymusikk. For tre år siden ga hun ut EP-en «The Journey», og i slutten av januar tvitret hun om sin nye låt Sleepover.

I fjor ble hun intervjuet av magasinet People om dattera Maddie, og til tross for at karrieren står høyt på prioriteringslista hennes, kommer Maddie alltid først.

- Jeg føler Maddie ble oppdratt i et hjem med så mye ærlighet og kjærlighet. Hun er en veldig glad liten jente, og det er ikke noe mer en forelder kan ønske seg av barnet sitt, sa Spears til magasinet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling