Britney Spears tar pause på ubestemt tid

Trekker seg tilbake av familiære årsaker.

- FOKUS PÅ FAMILIEN: At Britney Spears nå tar en pause, betyr også at hun setter «Britney: Domination»-konsertene sine i Las Vegas på vent. Foto: NTB Scanpix
- FOKUS PÅ FAMILIEN: At Britney Spears nå tar en pause, betyr også at hun setter «Britney: Domination»-konsertene sine i Las Vegas på vent. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Verdensstjerna Britney Spears (37) melder på sin egen nettside at hun tar en pause fra musikken. Dette skjer som følge av farens helsesituasjon.

- Jeg ønsker å rette all fokus og energi på familien min akkurat nå. Vi har et veldig spesielt forhold, og jeg ønsker å være der for dem, slik de alltid har vært der for meg, heter det i den offentlige uttalelsen.

Ifølge E! Online skal Jamie Spears ha fått en livstruende sykdom. At Britney Spears nå tar en pause, betyr også at hun setter «Britney: Domination»-konsertene sine i Las Vegas på vent.

- Tusen takk til alle mine fans for deres kjærlighet og støtte gjennom dette. Jeg beklager eventuelle ulemper som dette forårsaker. Jeg ser fram til å være tilbake på scenen og å opptre for dere igjen.

I et innlegg publisert på Instagram utdyper superstjernen årsaken til pausen ytterligere.

- Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, fordi det er så tøft for meg å fortelle. Jeg skal ikke opptre med det nye showet mitt Domination, selv om jeg har gledet meg til dette showet og å se dere alle sammen. Det knuser hjertet mitt, skriver 37-åringen og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer