#FreeBritney:

Britneys pappa: - En vits

Britney Spears' pappa snakker ut om den siste tidas uroligheter.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har internasjonale tabloidaviser og sosiale medier vært fylt til randen av emneknaggen FreeBritney. I en årrekke har det nemlig vært knyttet store spørsmål til Britney Spears' (38) mentale helse.

Helt siden de store mediestormene i 2008, der hun blant annet gjennomgikk et svært offentlig «meltdown», har popsensasjonen vært underlagt et rettspålagt «conservatorship», som i Norge kalles vergemål.

Vergemålet har gitt Britneys far, James Spears (68), fullmakt over hennes eiendeler, samt personlige beslutninger og psykiske helse.

I første omgang var vergemålet bare ment å være midlertidig, men løsningen ble etter hvert permanent. Slik har det altså vært siden den gang.

Faren snakker ut

Det har ført til at fansen har rast mot artistens far, som de mener kontrollerer, manipulerer og utnytter dattera - og hennes mentale helse. Det hevder han selv er «en vits».

Nå har han nemlig sett seg lei av at «bevegelsen» peker ham ut som en skurk, og i et intervju med Page Six åpner han seg nå opp om situasjonen. Ifølge Page Six er det en svært opprørt 68-åring som snakker ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer