Slik er «Broen»-stjernene helt privat:

«Broen»-stjernene: Mistet et barn, bror påkjørt og drept, og skadet ansiktet

De har fått internasjonal stjernestatus som følge av krimserien. Livet har imidlertid ikke alltid vært like enkelt for «Broen»-profilene.

SISTE AKT: Gjennom fire sesonger har flere millioner mennesker fulgt blant andre Sofia Helin i rollen som Saga Norén. I de siste to har også skuespiller Thure Lindhardt gjort seg bemerket på skjermen. Hva angår privatlivet vet imidlertid den gjengse tv-titter lite om de to profilene. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix
SISTE AKT: Gjennom fire sesonger har flere millioner mennesker fulgt blant andre Sofia Helin i rollen som Saga Norén. I de siste to har også skuespiller Thure Lindhardt gjort seg bemerket på skjermen. Hva angår privatlivet vet imidlertid den gjengse tv-titter lite om de to profilene. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Snart tar hele Skandinavia et siste farvel med suksesserien «Broen», som takker for seg når fjerde sesong er over.

Helt siden premieren på første episode i 2011, har tv-seere på tvers av landegrenser blitt sterkt knyttet til de ulike karakterene i krimuniverset.

For skuespillernes del er det liten tvil om at serien har vært særdeles krevende å jobbe med. Samtidig går flere av profilene fra prosjektet med nyvunnet stjernestatus, noe som antakelig gjør dem enda mer ettertraktet for videre arbeid i film- og tv-bransjen.

Mistet ufødt barn

Gjennom totalt 38 episoder, fordelt på fire sesonger, har svenske Sofia Helin (45) hatt rollen som kriminaletterforskeren Saga Norén.

Privat er hun gift med tidligere skuespiller og nå prest Daniel Götschenhjelm (49). Sammen har de sønnen Ossian (14) og datteren Nike (8).

Ekteparet har imidlertid opplevd et personlig tap. I 2014 fortalte en åpenhjertig Helin om den store sorgen hun måtte bære etter å ha mistet sitt ufødte barn.

- Akkurat som min farmor, så har jeg født flere barn enn jeg har fått se vokse opp. Av tre, har jeg fått beholde to, uttalte Helin i et radiointervju i programmet «Sommer», ifølge Aftonbladet. ​

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer