Paul Nassif:

Broren døde brått: - En helt

«Botched»-stjerna Dr. Paul Nassif mistet broren uventet og brått.

I SORG: Paul Nassif er i sorg etter å ha mistet broren. Her er TV-kirurgen avbildet med kona Brittany. Foto: Skjermdump Instagram
I SORG: Paul Nassif er i sorg etter å ha mistet broren. Her er TV-kirurgen avbildet med kona Brittany. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paul Nassif (60) og hans makker Terry Dubrow (63) har hatt stor suksess med TV-serien «Botched». I Norge er serien kjent som «Kirurgiske katastrofer» og har vært å se på TV 2.

Nå kan Paul meddele den triste nyheten om at hans eldre bror, Chris Nassif, er død. Han ble 62 år gammel. Det skriver ET.

Det uventede dødsfallet annonserte kirurgen selv på Twitter.

«Han var en elsket bror, far, ektemann og onkel. Dette var en uventet og tragisk hendelse som har forårsaket ekstrem sorg hos oss alle. Nassif-familien setter pris på at du respekterer privatlivet vårt på dette tidspunktet.», skrev han i meldingen.

TV-KIRURGER: Paul Nassif sammen med makkeren Terry Dubrow, fra TV-serien «Botched». Foto: Stewart Cook/REX
TV-KIRURGER: Paul Nassif sammen med makkeren Terry Dubrow, fra TV-serien «Botched». Foto: Stewart Cook/REX Vis mer

Paul ga også en lengre uttalelse i et innlegg på Instagram. Der beskriver han storebroren som en legende, og at han var hans superhelt i barndommen.

«Ord kan ikke beskrive tapet som familien min, vennene hans og jeg føler akkurat nå. Jeg så alltid opp til ham, enten det var da han ble uteksaminert fra USC og jeg fulgte etter i fotsporene hans, eller da han startet opp sitt eget talentbyrå allerede som 22-åring».

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

Videre kan TV-kirurgen fortelle at broren gjorde stor suksess og har representert en rekke store profiler.

«Han endte opp med å representere noen av de største stjernene på planeten, fra Sofía Vergara, til Luke Perry, til Ricky Martin, og lista fortsetter.»

I tillegg til sitt arbeid i Hollywood, hadde Chris også interesse for lover og regler. Han fungerte som reservefullmektig for Los Angeles County Sheriff's avdeling, ifølge hans offisielle nettsted.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Paul avsluttet innlegget med å hedre sin avdøde bror.

«Han var med på å oppdra meg, så jeg ville ikke vært den mannen jeg er i dag uten han. Jeg elsker deg for alltid, min bror».

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer