Sigurd «Sig» Hansen:

Broren forsvarer «Deadliest Catch»-stjerna i overgrepsskandalen: - Dette er definisjonen på ondskap

Edgar Hansen anklager sin egen niese for å lyve.

FÅR STØTTE: Sig Hansen er blitt et kjent ansikt etter å ha medvirket i «Deadliest Catch». Nå har datteren saksøkt tv-profilen for angivelige overgrep av henne som barn. Sigs bror, Edgar Hansen, går nå ut og forsvarer ham. Foto: Anders Johan Stavseng / Se og Hør
FÅR STØTTE: Sig Hansen er blitt et kjent ansikt etter å ha medvirket i «Deadliest Catch». Nå har datteren saksøkt tv-profilen for angivelige overgrep av henne som barn. Sigs bror, Edgar Hansen, går nå ut og forsvarer ham. Foto: Anders Johan Stavseng / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Denne uka ble det kjent at den norskættede kapteinen Sigurd «Sig» Hansen (50), kjent fra Discovery-serien «Deadliest Catch», er saksøkt av datteren Melissa Eckstrom (28).

Hun anklager ham for å ha forgrepet seg på henne seksuelt da hun var barn. Ifølge rettspapirer offentliggjort av Seatle Times, hevder Eckstrom at farens overgrep skal ha blitt begått da hun var to år gammel.

Ifølge New York Daily News gikk Sigurd Hansen ut og benektet påstandene på det sterkeste. Nå har også broren hans, Edgar Hansen (46), tatt til motmæle mot anklagene fra niesen.

Nettstedene RadarOnline og Inquisitr har offentliggjort en uttalelse fra 46-åringen, som også er med i «Deadliest Catch». Der omtaler han Eckstrom indirekte som en løgner:

- Det er ingen tvil om at Sig er en flott fyr og en vidunderlig far. Han er fullstendig uskyldig i alle disse grusomme løgnene, heter det i uttalelsen.

- Dette er rigget

Beskyldningene om overgrep dukket for første gang opp da Sigurd Hansen skilte seg fra Melissas mor, Lisa Eckstrom. Den gang uttalte dommeren, ifølge Seattle Times, at han anså sannsynligheten for at tv-stjerna skal ha forgrepet seg på datteren som «svært liten».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer