DREPT: Den pakistanske modellen ble funnet drept lørdag morgen. Nå leter politiet etter broren som er mistenkt for å ha kvalt henne til døde. Foto: Qandeel Baloch/Facebook/Reuters
DREPT: Den pakistanske modellen ble funnet drept lørdag morgen. Nå leter politiet etter broren som er mistenkt for å ha kvalt henne til døde. Foto: Qandeel Baloch/Facebook/ReutersVis mer

- Broren innrømmer drap på «Pakistans Kim Kardashian»: - Jeg angrer ikke

Ble arrestert søndag.

(Dagbladet): I går ble det kjent at den pakistanske sosiale medier-kjendisen og modellen Qandeel Baloch skal være drept av sin bror i et såkalt «æresdrap» i provinsen Punjab i Pakistan.

– Qandeel Baloch ble kvalt. Det er tilsynelatende et æresdrap utført av hennes bror, sa en talsperson for det lokale politiet til AP lørdag.

Søndag morgen melder BBC om at Balochs bror skal være arrestert for drapet.

Et par timer senere skriver Reuters at han selv bekrefter at det var han som drepte henne.

Broren skal ha forklart at han ga henne en «tablett» for å få kontroll på henne, før han etterpå kvalte henne i familiens hjem.

- Jeg angrer ikke, skal han ifølge nyhetsbyrået ha fortalt til en journalist på en pressekonferanse arrangert av politiet søndag.

26-åringen var en fremtredene person i sosiale medier, og mange omtaler henne som Pakistans svar på realitykjendisen Kim Kardashian

Balochs foreldre skal ha fortalt politiet at det var en av Baloch seks brødre som skal ha kvalt henne til døde, sier talsperson for det lokale politiet, Nabila Ghazanfar, til AP.

Nylig søkte Baloch om beskyttelse fra myndighetene i Pakistan, etter å ha mottatt anonyme dødstrusler fra flere hold. Det skal hun ikke ha fått innvilget.