BRUDD: Eric Saade brøt forlovelsen med den svenske influenseren Nicole Falciani i mai. Nå snakker han om bruddet. Her er de to avbildet sammen i 2017. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Eric Saade brøt forlovelsen med den svenske influenseren Nicole Falciani i mai. Nå snakker han om bruddet. Her er de to avbildet sammen i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Eric Saade:

Brøt forlovelsen - forklarer hvorfor

Bryter tausheten etter bruddet.

Publisert

Etter fire år som par kunne den svenske artisten Eric Saade (29) og influenseren Nicole Falciani (23) ved inngangen av fjoråret røpe at de hadde forlovet seg på ferie i Dubai på selveste nyttårsaften.

Sønderknust

I midten av mai, nesten ett og et halvt år seinere, kom imidlertid kontrabeskjeden. Da kunne sistnevnte fortelle til sine 317 000 følgere på Instagram at hun var sønderknust etter at paret hadde gått hver til sitt og dermed også avlyst bryllupet som i utgangspunktet skulle stå i mai.

Seremonien skulle finne sted i Italia, men var allerede utsatt grunnet coronapandemien. Nå er det hele altså avlyst.

«Noen ganger blir ikke livet slik du trodde det ville bli. Eric og jeg har gått hver til vårt. Dette har for meg vært veldig vanskelig, for det var ikke dette jeg ønsket, i og med det kommende bryllupet. Som nå ikke lenger blir noe av», skrev Falciani på Instagram da bruddnyheten ble kjent.

SLUTT: «Ex on the beach»-profilene Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd ble sammen etter innspillingen. Nå er det slutt. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

23-åringen har i seinere tid også uttalt seg om den brutte forlovelsen på bloggen sin, mens Saade på sin side har forholdt seg taus om det hele - fram til nå.

Trivdes ikke

Saade, som i 2011 representerte Sverige i Eurovision Song Contest med sangen «Popular», har nå uttalt seg om bruddet på sin private Instagram-konto. Der oppklarer han flere spørsmål fansen har lurt på.

Til et bilde av et basseng og en solnedgang, skriver 29-åringen at det var han som valgte å trekke seg ut av forholdet, slik mange allerede har forstått ut fra Falcianis uttalelser.

«Noen forstår kanskje hvorfor jeg har vært fraværende. Jeg valgte å forlate forholdet mitt fordi jeg hadde det ikke bra i forholdet vårt. Iblant blir ikke alt som man tenker», skriver han.

Videre sier artisten at han kommer til å se tilbake på de positive stundene han har opplevd de fem siste åra.

BRUDD: Inne på «Ex on the Beach» får vi se kjærligheten blomstre mellom Siv Meyer og Ole Karoliussen. Nå er derimot tonen en helt annen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Angret

Dette blir altså første gang på fem år at den svenske popstjerna er singel. Før han møtte Falciani var han imidlertid ungkar etter beste evne, og kunne fortelle til den svenske avisa Expressen at det skjedde mye han angret på etter bruddet med ekskjæresten.

Saade var nemlig i et forhold med den svenske artisten Molly Sandén (27), før de i 2012 gikk hver til sitt.

- Man blir singel, og blir et jævla svin ettersom man ikke har vært singel på lenge. Og det er det enkelte deler handler om. Jeg var ikke lykkelig, og hadde tunnelsyn da jeg var på byen. Jeg var som en satellitt, forklarte han den gang.

Etter hvert som tida gikk begynte han å angre på handlingene sine, og slapp i 2013 albumet «Forgive me», der han ba om nettopp tilgivelse.

Småforelsket

I samme periode var han også mye å se på scenen sammen med Tone Damli (32), som han har låten «Imagine» med. De to spilte inn en brennhet musikkvideo sammen på den spanske ferieøya Ibiza, og svensk kjendispresse bidro til en rykteflom om at det hadde oppstått søt musikk mellom dem.

Det skulle imidlertid vise seg at det ikke var hold i ryktene, til tross for at Saade innrømmet at han hadde et godt øye til henne.

- Det skjer alltid noe når jeg ser på Tone. Hun har så mye karakter. Som artist er 75 prosent utstråling og X-faktor, og er det noen som har dét, så er det Tone. Jeg er litt forelsket i henne, absolutt, har han tidligere uttalt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer