«Paradise Hotel»:

Brøt mammas reality­regler: - Ikke stolt

«Dette får ikke mamma se», sa Thea Gudmundsen. Nå avslører hun hvordan mora reagerte på den mye omtalte scenen.

BOBLER: Det blir hett på «Paradise Hotel» når et flertall av deltakerne bestemmer seg for å teste ut boblebadet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Paradise Hotel» har sjokkert seere før, og kommer utvilsomt til å sjokkere seere igjen. Norsk ungdom samlet på et luksushotell i Mexico, med tilsynelatende utømmelige mengder alkohol og frisinnet seksualmoral, har vist seg å være god tv med høy sjokkfaktor.

Årets sesong er intet unntak. Nylig bestemte flere av årets deltakere seg for å ta et lettkledd bad sammen, noe som resulterte i en nokså dampende scene. En av årets deltakere, Thea Gudmundsen (21) fra Stavanger, presterte å lire av seg følgende uttalelse under seansen:

- Dette får ikke mamma lov til å se.

Lei seg

Overfor Dagbladet kan hun nå fortelle at hennes mor har fått med seg den mye omtalte badekar-scenen, som ble omtalt av blant andre Dagbladet, Se og Hør og Nettavisen forrige uke.

- Hun kjenner meg veldig godt, og vi har pratet mye sammen om min deltakelse i «Paradise». Det som skjedde i badekaret er det verste som skjedde der inne, for min del. Jeg hadde det veldig gøy den kvelden, og ting gikk kanskje litt over styr. Da jeg våknet dagen etterpå, innså jeg at det kanskje ble litt dumt, sier hun, og fortsetter:

- Jeg sa til mamma at det var en episode i uke fem som hun kanskje burde vurdere å ikke se. Men neida, den har hun fått med seg, humrer hun.

Realitydeltakerens mor, som ikke ønsker å ha navnet sitt på trykk, skal ha sendt en tekstmelding til sin datter etter den aktuelle episoden. Deltakeren forteller følgende om meldingen:

- Mamma skrev at hun selvsagt ble lei seg, fordi hun vet at jeg er en glad og festlig jente som vanligvis har kontroll. Hun er jo redd for at folk skal få feil inntrykk eller dømme meg. Hun påpekete at alle har vært unge og gjort ting de angrer på, men som regel ikke på tv, forteller Gudmundsen, og fortsetter:

TRANGT OM PLASSEN: Fem ivrige realitydeltakere samlet seg i badekaret i uke fem av «Paradise Hotel». Det er ikke alle like stolte av i dag. Foto: TV3
TRANGT OM PLASSEN: Fem ivrige realitydeltakere samlet seg i badekaret i uke fem av «Paradise Hotel». Det er ikke alle like stolte av i dag. Foto: TV3 Vis mer

- Mamma sa at hun elsker meg, og at hun er stolt. Hun var derimot ikke så stolt av den hendelsen, erkjenner hun.

Gudmundsen forteller at mora hadde laget en slags «regelbok» til dattera før avreise til Mexico. Der hadde hun blant annet skrevet hva Gudmundsen «ikke burde gjøre», som å ha sex, bli for full eller springe rundt naken.

- Den kvelden brøt jeg to av de reglene. Det er jo selvsagt leit, men nå har det skjedd. Man kan ikke endre på fortida. Jeg vil også understreke at jeg synes det kom bedre fram på tv enn hva jeg hadde trodd. Jeg måtte se det med en pute foran ansiktet, men det gikk jo greit, forklarer realitydeltakeren.

HYRDESTUND: «Paradise»-deltakerne forteller hvem på hotellet de tror kommer til å havne først i køys. Vis mer

Mange diskusjoner

Realitydeltakeren, som fram til nå i programmet har framstått relativt uskyldig, legger ikke skjul på at det var «litt dårlig stemning hjemme» da hun først meldte seg på programmet.

- Men mamma trodde nok ikke at jeg ville bli plukket ut, så det var liksom ikke et tema. Jeg gikk videre til nye intervjurunder hele tida, og etter hvert ble det jo klart at jeg skulle være med. Da ble hun veldig skuffet, og vi hadde mange diskusjoner. Jeg lovet henne derimot at jeg ikke skulle ha sex på tv, som et slags kompromiss, sier hun, og ler.

«Jo flere kokker»: Det blir mye søl når «Paradise»-deltakerne utfordres til å fullføre norske ordtak. Vis mer

«Paradise»-deltakerens vennegjeng består av flere andre realitydeltakere. Hun er blant annet god venn med Siv Meyer, som til høsten blir å se i andre sesong av «Ex on the Beach». Gudmundsen mener det ikke er unormalt at foreldre reagerer litt på at barna tyr til reality.

- Jeg har for det meste hørt at foreldre har akseptert barnas valg. Noen er selvsagt litt skuffet i starten, men man forsoner seg jo med det etter hvert. Ingen er blitt gjort arveløse, ler hun.

Forholdet mellom hun og mora er i dag godt, tross seansen i badekaret, mener hun.

- Vi snakker om alt, så det er ingen sure miner på lang sikt her.

Thea Gudmundsens mor er innforstått med innholdet i saken, men ønsker ikke å bidra med egne uttalelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer