Brøt sammen i gråt da hun sang låta hun skrev sammen med eksen

Emosjonell opptreden for countryartist Miranda Lambert. 

FØLELSENE TOK OVERHÅND: Miranda Lambert begynte å gråte da hun sang låta «Over You» under en konsert i Illnois fredag. Låta er skrevet sammen med eksmannen Blake Shelton, som nå er kjæreste med popartist Gwen Stefani. Her er Lambert avbildet på scenen i Texas i vår. Foto: Scanpix
FØLELSENE TOK OVERHÅND: Miranda Lambert begynte å gråte da hun sang låta «Over You» under en konsert i Illnois fredag. Låta er skrevet sammen med eksmannen Blake Shelton, som nå er kjæreste med popartist Gwen Stefani. Her er Lambert avbildet på scenen i Texas i vår. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da countrysanger Miranda Lambert opptrådte i Illnois før helga, tok følelsene overhånd.

Under låta «Over You» begynte 32-åringen å gråte. Istedenfor å fullføre låta selv, fikk hun publikum til å synge teksten for seg, skriver Huffington Post.

Hva som utløste tårene vites ikke, men det kan tenkes at Lamberts tanker var hos Blake Shelton (40), som hun skrev låta sammen med i 2012.

Skilt i fjor

De to countryartistene var gift i fire år, før de gikk hvert til sitt i fjor sommer.

Kort tid senere ble det kjent at Shelton hadde funnet kjærligheten med en annen artist, nemlig «The Voice»-dommerkollega Gwen Stefani.

Lambert på sin side har også fått seg ny kjæreste etter skilsmissen.

I likhet med Shelton har hun gått videre til en ny musiker - ifølge Entertainment Tonight er Anderson East hennes nye utkårede.

Skrev låt til broren

Entertainment Weekly skriver at «Over You» opprinnelig ble skrevet som en hyllest til Sheltons bror Richie, som døde noen år før låta ble skrevet.

Ifølge Billboard hevder en kvinne at Lambert ble emosjonell under opptredenen fredag fordi låta var dedikert til kvinnens ektemann, en amerikansk soldat som fulgte opptredenen via Skype.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer