Jessie J:

Brøt sammen på scenen

Jessie J holdt konsert samme dag som hun fortalte om spontanaborten.

TØFT: Jessie J legger ikke skjul på at det har vært et tøft år. Foto: Rune Hellestad / Shutterstock / NTB
TØFT: Jessie J legger ikke skjul på at det har vært et tøft år. Foto: Rune Hellestad / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Denne uka kom den triste nyheten om at popstjerne Jessie J, hvis egentlige navn er Jessica Ellen Cornish (33), nylig gjennomgikk en spontanabort. Det delte hun på Instagram.

Jessie J forklarte i Instagram-innlegget at det å få en baby, selv om det var alene, var alt hun hadde ønsket seg, og at livet er kort.

«Å bli gravid var et mirakel i seg selv og en opplevelse jeg aldri vil glemme, og som jeg aldri får igjen. Jeg er fortsatt i sjokk, trisheten er overveldende. Men jeg vet jeg er sterk, og jeg vet det vil gå bra», skrev hun videre.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Privat avsløring

I 2018, under en konsert i London, kom hun med en svært privat avsløring fra scenen:

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo», sa hun fra scenen, ifølge E! News.

Derfor var gleden stor da hun tidligere i år kunne annonsere at hun var gravid. Men lykken skulle vise seg å være kortvarig.

Tok til tårene

Onsdag kveld denne uka, samme dag som hun fortalte om spontanaborten på Instagram, skulle artisten ha en konsert i Los Angeles. Det endte med å bli en tårevåt opptreden, ifølge People.

SKUTT: Her avfyrte skuespiller Alec Baldwin skudd ved et uhell under filminnspilling. En person døde i hendelsen. Video: AP Vis mer

Under konserten fortalte stjerna åpenhjertig om hva hun går gjennom:

- Jeg bestemte meg for å få en baby alene, og ved et mirakel fungerte det en stund. Men i går var det helt for jævlig, sa hun fra scenen, og la videre til:

- Dette året er uten tvil det vanskeligste året jeg noen gang har gått gjennom.

TÅREVÅTT: Det ble en tårevåt opptreden da Jessie J fortalte om spontanaborten til publikum. Foto: GRHO / Backgrid USA / NTB
TÅREVÅTT: Det ble en tårevåt opptreden da Jessie J fortalte om spontanaborten til publikum. Foto: GRHO / Backgrid USA / NTB Vis mer

Hun forklarte at hun på tampen av 2020 ble diagnotisert med Ménières sykdom, som ifølge Helse Norge er en sykdom i det indre øret som kan gi svimmelhetsanfall, nedsatt hørsel og øresus. Seinere mistet hun stemmen.

- Og nå har jeg mistet babyen min. Men til tross for det så vet jeg at jeg kommer til å klare meg, fordi jeg må det, stotret hun mens hun tørket tårene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer