«Farmen kjendis»

Brøt TV 2s egne karanteneregler

Den femte sesongen av «Farmen kjendis» skulle spilles inn til tross for coronakrisa. Det har imidlertid ført med seg en rekke utfordringer.

FARMEN: Her er deltakerne for årets "Farmen kjendis". Reporter: Celina Morken. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tolv kjendiser sjekket torsdag forrige uke inn på årets «Farmen kjendis»-gård som ligger i Kragerø. Det er under fire uker etter at TV 2 og produksjonsselskapet Strix gikk ut med at årets innspilling skulle finne sted som planlagt.

En av årets deltakere, Ida Fladen (34), forteller at hun var usikker på om det i det hele tatt ble noe av «Farmen kjendis» for sin egen del.

- Det er en stund siden de tok kontakt første gang, det var før coronakrisa slo inn for fullt. Så tok det ganske lang tid før jeg fikk klarsignal om at det skulle gjennomføres. Jeg fikk vel vite det for fire uker siden, som jeg jo synes er litt snaut med tid, fortalte hun til Dagbladet før hun entret gården.

- Fram til det visste jeg ikke om det ble noe av, eller om jeg hadde blitt plukket ut. Jeg tenkte kanskje det ikke ble noe av, siden jeg ikke hørte noe. Men så nervøs som jeg har vært den siste uka, så er det kanskje greit at jeg ikke fikk vite det tidligere, sier hun lattermildt.

Skulle ha hjemmekarantene

På grunn av coronakrisa har en rekke tv-produksjoner blitt innstilt eller avlyst, men det ble altså ikke tilfelle for «Farmen kjendis».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer