PÅ RETT SPOR: Bruce Springsteen er glad for at president Obama får USA på rett spor. —Det har vært innenriks- og utenrikspolitisk krise i mange år, sa superstjerna på en kort og uformell presseprat før konserten i går. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
PÅ RETT SPOR: Bruce Springsteen er glad for at president Obama får USA på rett spor. —Det har vært innenriks- og utenrikspolitisk krise i mange år, sa superstjerna på en kort og uformell presseprat før konserten i går. Foto: Tor Erik H. MathiesenVis mer

Bruce skapte trafikk-kaoset selv

Vil gjenta seg i kveld.

||| BERGEN (Dagbladet.no): Litt over klokka 17.00 landet han og bandet i hans privatjet på Flesland. Men det tok mer enn en time å komme seg inn til sentrum. Rushtrafikk er én ting, men det var ekstraordinært kaos.

Og det er Sjefen sjøl som må ta skylda for at tusenvis av folk strømmet til sentrum. Det samme vil nok skje i ettermiddag, før Bruce Springsteens andre konsert i Bergen.

Men selv om The Boss var forsinket, avlyste han ikke et kort møte med pressen i museumsbygget bak scenen på Koengen — et par steinkast fra Bryggen i Bergen.

- Vakkert å komme kjørende inn til Bergen, sier han — noe som garantert får patriotiske bergenserhjerter til å slå fortere.

Smilende og vital bak et par store solbriller prater og skøyer han med de frammøtte pressefolkene.

- Nei, jeg blir ikke sliten av å turnere. Det er mer enn en jobb. Dette er en dedikasjon og kjærlighet til det jeg liker aller mest, sier The Boss, som har vært på veien med «Working On A Dream»-turneen siden starten på hjemmebane i Asbury Park.

Men nå ser han fram til å komme hjem til familien i New Jersey. Dette er en av hans siste jobber i denne omgang.