«Ex on the Beach»:

Brudd etter få måneder

«Ex on the Beach»-veteran Rikke Isaksens forhold tok slutt.

SINGEL IGJEN: Rikke Isaksen kunne tidligere i sommer avsløre at hun hadde fått seg kjæreste. Nå har de to gått fra hverandre. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
SINGEL IGJEN: Rikke Isaksen kunne tidligere i sommer avsløre at hun hadde fått seg kjæreste. Nå har de to gått fra hverandre. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For noen uker sida fikk «Ex on the Beach»-fansen seg en kjærkommen overraskelse, da to av fjorårets deltakere brått dukket opp i årets sesong. Ole Karoliussen (23) og Rikke Isaksen (24) gjorde begge comeback på stranden på Mauritius, til glede for både gamle og nye seere.

Dette ble kunngjort allerede på premierefesten, men det skulle altså ta flere uker før de dukket opp på skjermen. Dagbladet var selvsagt til stede på ovennevnte fest, der Isaksen blant annet kunne røpe at hun var i et forhold.

Hun hadde falt for fotballspilleren Doran Gilis (20) fra Belgia, som hun møtte på ferie i Bulgaria i sommer. Hun hadde sett ham danse på avstand, og bestemte seg for å gå bort. Det resulterte i søt musikk.

Nå har pianoet derimot stilnet helt, og de to har gått hver til sitt. Det bekrefter Bodø-kvinnen overfor Dagbladet.

Mistet følelsene

Da hun først fortalte om forholdet, var hun full av lovord om den fire år yngre belgieren. Aldersforskjellen til tross, bestemte hun seg for å prøve. De besøkte hverandre begge to, men avstanden sørget selvsagt for vansker i det ferske forholdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer