Jack Morris og Lauren Bullen:

Brudd etter fem år

- Et innlegg jeg aldri så for meg at jeg skulle lage, skriver Lauren Bullen til følgerne sine.

SLUTT: Etter fem år sammen er det slutt mellom Jack Morris og Lauren Bullen. Foto: Privat
SLUTT: Etter fem år sammen er det slutt mellom Jack Morris og Lauren Bullen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis man følger influenserparet Jack Morris (30) og Lauren Bullen (28) i sosiale medier, ser det tilsynelatende ut til at de har alt, og lever et liv de fleste bare kan drømme om.

Denne uka kan de imidlertid fortelle at også de går gjennom vanlige problemer og møter på utfordringer.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

- Manglet lykke

På hver sin kanal i sosiale medier, hvor de til sammen følges av over 4,5 millioner mennesker, deler de nå den triste nyheten om at de har valgt å gå fra hverandre etter fem år sammen.

«Det er virkelig vanskelig for meg å finne ord til dette innlegget ... og et innlegg jeg aldri så for meg at jeg skulle lage, men livet skjedde og Jack og jeg bestemte oss for å gå fra hverandre forrige måned», skriver Bullen innledningsvis.

Videre forteller hun åpenhjertig at avgjørelsen om å ende forholdet, er det vanskeligste hun har gjort noen gang. Hun forteller også at de det siste året ikke har satt forholdet foran som prioritet.

«Jeg vet at fra utsida så det ut som vi hadde alt du kunne ønske deg og mer, men en ting manglet, som er viktigere enn noe annet, lykke», fortsetter hun.

SINGEL: Iselin Nordøy ble kjent da hun fant kjærligheten på «Love Island». Kjærligheten tok slutt i sommer, og nå forteller Iselin om hvordan singeltilværelsen er. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

Bullen takker også ekskjæresten for tida sammen, og for alt de har opplevd de siste åra. Hun forteller videre at de de siste ukene har grått, vært sårbare og sett tilbake på åra sammen.

Samtidig takker hun fansen, som naturligvis er svært støttende i kommentarfeltet for kjærligheten, og påpeker at hun og eksen fremdeles er gode venner.

Opplevde verden sammen

Også Morris har delt den triste nyheten med følgerne sine, hvor også han forteller at de bestemte seg forrige måned å gå hver til sitt.

«Det var en virkelig vanskelig avgjørelse for oss begge, men en avgjørelse vi vet er til det beste. Jeg tilbragte desidert de beste åra i livet mitt med denne jenta, og jeg vil sette pris på de minnene for alltid», skriver han videre, og fortsetter:

«Det er ganske sjeldent man finner noen du klikker med med det samme, deler de samme drømmene med og er så heldig å få oppleve verden sammen med».

Å få elske Bullen beskriver han som en drøm, og forteller at selv om det er vanskelig å innse at de har vokst fra hverandre, vil han alltid være der og støtte henne. Han trekker også fram noen høydepunkt gjennom forholdet før han avslutter:

«Hvem vet hvor det neste kapittelet vil føre oss, uansett hvor, vil jeg alltid være så takknemlig for åra vi tilbrakte sammen, og for vennskapet vårt som vi alltid vil dele».

Paret møttes i 2016 på ferie på Fiji, og har holdt sammen siden - fram til nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer