«Luksusfellen»:

Brudd etter «Luksusfellen»-innspilling

Paret hadde svimlende høy gjeld og store drømmer for framtida. I dag er det slutt mellom dem.

LUKSUSFELLEN: Julie Kittelsen og Joacim Bjørnsen ønsker seg barn, men har ikke økonomien på plass. Så får de en nedslående beskjed. Video: Viaplay. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I denne ukas episode av «Luksusfellen» er det Julie Kittelsen (27) og Joacim Bjørnsen (26) som har havnet i store økonomiske vansker.

Ekspertene Ahmed Osman (31) og Magne Gundersen (60) reiser til Tønsberg for å hjelpe det unge paret med å rydde opp i pengesekken.

- Rekordsjiktet i «Luksusfellen»

Kittelsen og Bjørnsen bor under innspillingen i en liten kjellerleilighet i Tønsberg som er proppfull av dyre gjenstander kjøpt på nedbetaling.

Drømmen var å stifte familie og kjøpe hus, men den økonomiske situasjonen stakk kjepper i hjulene. Med en totalgjeld på drøyt 1,3 millioner kroner og et overforbruk uten like ser ekspertene mørkt på det.

Blant annet brukte det unge paret svimlende 15 000 kroner i måneden på mat.

- Det er i rekordsjiktet i «Luksusfellen», sier Magne Gundersen i episoden.

Det viser seg også at Kittelsen og Bjørnsen hadde hele 36 betalingsanmerkninger og 81 pågående inkassosaker. Drømmen om å stifte familie virket umulig.

Brudd for «Luksusfellen»-paret

Den dag i dag er imidlertid forholdet mellom Julie Kittelsen og Joacim Bjørnsen over. Det bekrefter Kittelsen overfor Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer