SKILLES: Kristine Saltvold Høili og Dag Høili har gått hver til sitt. De giftet seg i Asker kirke for to år siden. Foto: Espen Solli
SKILLES: Kristine Saltvold Høili og Dag Høili har gått hver til sitt. De giftet seg i Asker kirke for to år siden. Foto: Espen SolliVis mer

Dag Høili og Kristine Saltvold Høili:

Brudd for Dag Høili og kona

Lykken brast to år etter det overdådige bryllupet.

(Dagbladet): Kjendisinvestor Dag Høili (48) og Kristine Saltvold Høili (27) har gått hver til sitt.

Det bekrefter sistnevnte overfor Dagbladet.

- Det stemmer at vi ikke lenger er sammen, sier Kristine Saltvold Høili, som ikke ønsker å kommentere bruddet utover dette.

Duoen, som giftet seg i et overdådig bryllup i 2015, ble kjærester i 2010 og har to barn sammen.

Overdådig bryllup

Se og Hør dekket blant annet den celebre bryllupsfeiringen for to år siden, hvor finanskjendisen ikke sparte på en krone.

Han overrasket blant annet med en Ferrari kabriolet i morgengave til Saltvold Høili etter parets overdådige bryllup.

På selve bryllupsdagen fikk hun også sjelden gul diamant på syv karat. Ifølge Se og Hør hadde denne en utsalgspris på hele 1,6 millioner kroner.

Var gift i 12 år

48-åringen har tidligere vært gift med Siw Høili, men paret valgte å skilles etter 12 år i 2010.

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Forholdet er et tilbakelagt kapittel. Å gå gjennom en skilsmisse er veldig tøft, men jeg har hatt mange gode venner å støtte meg til. Det er viktig å tenke framover, og det er utrolig mye positivt som skjer rundt meg om dagen. Så ting går veldig bra - til tross for skilsmisse, fortalte han til Se og Hør den gang.

Dag er for øvrig sønnen til Terje Høili som er kjent for å grunnlegge Europris-konsernet.

Dagbladet har vært i kontakt med Dag Høili, som innforstått med at vi publiserer denne saken. Han ønsker ikke å kommentere bruddet.