Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Brudd for Elin Tvedt

Det tidligere værankeret skal være singel igjen. 

SINGEL IGJEN: Vær-kjendis Elin Tvedt skal være singel etter et drøyt år sammen med «Jakten på kjærligheten»-deltaker Kjartan Bergsvåg. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
SINGEL IGJEN: Vær-kjendis Elin Tvedt skal være singel etter et drøyt år sammen med «Jakten på kjærligheten»-deltaker Kjartan Bergsvåg. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Elin Tvedt (43), tidligere værprofil i TV 2, er singel igjen, ifølge Se og Hør.

Det var i februar i fjor Se og Hør kunne melde at Tvedt hadde blitt sammen med «Jakten på kjærligheten»-deltaker Kjartan Bergsvåg.

Nå, et drøyt år senere, skal forholdet være over.

Se og Hør har vært i kontakt med eksparet, som ifølge ukebladet ikke ønsker å komme med kommentarer i forbindelse med bruddet.

FANT SAMMEN: I fjor var Elin Tvedt sammen med «Jakten»-deltaker Kjartan Bergsvåg. Foto: TV 2
FANT SAMMEN: I fjor var Elin Tvedt sammen med «Jakten»-deltaker Kjartan Bergsvåg. Foto: TV 2 Vis mer

Kom fra samme sted

I et intervju med Dagbladet i april 2016, fortalte Tvedt at hun og Bergsvåg kjente til hverandre fra gammelt av.

- Vi er begge fra Ølen og kjenner hverandre fra før. Eller foreldrene våre kjenner hverandre, men jeg hadde glemt at han fantes før vi møttes igjen, røpet 43-åringen den gang.

På samme tid sluttet Tvedt i TV 2, etter å ha pendlet mellom hjemstedet Ølen og TV 2 i Bergen. Hun understreket at dette ikke innebar at hun og kjæresten hadde planer om å flytte nærmere hverandre.

- Han er bosatt på Voss, så det blir et avstandsforhold. Og nei, jeg skal ikke bli bondekone, sa Tvedt til Dagbladet i fjor.

Kjartan Bergsvåg deltok i TV 2-programmet høsten 2015, men fant ikke kjærligheten på tv-skjermen.

Mer tid med barna

Etter at Elin Tvedt sluttet som værpresentatør i 2016, har hun jobbet som frilanser med egne prosjekter.

Da hun valgte å gi seg i TV 2 var reiseveien til og fra jobb - drøye tre timer hver vei - mye av grunnen. Samtidig ønsket hun mer tid sammen med barna sine, Mikkel og Milla.

- Jobben er fantastisk, jeg elsker den og skulle gjerne fortsatt, men det blir for slitsomt å jobbe turnus i Bergen når du bor i Ølen med to små barn. Jeg går rundt med konstant dårlig samvittighet. Både fordi jeg føler jeg er for lite hjemme og for lite på jobb, forklarte Tvedt til Dagbladet om jobbskiftet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media