Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Frank Løke og kona skilles:

Brudd for «Farmen kjendis»-Frank

Skilles etter 15 år.

GÅR HVER TIL SITT: Frank Løke og kona Anette skilles etter 15 år. Foto: Tor Lindseth
GÅR HVER TIL SITT: Frank Løke og kona Anette skilles etter 15 år. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den tidligere landslagsspilleren i håndball, Frank Løke (38), bekrefter at han og kona Anette skilles etter 15 år.

- Jeg kan bekrefte at vi har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker ikke å utdype dette noe nærmere, og ber om forståelse for det, sier Løke til Se og Hør.

Forrige uke skrev bladet at «Farmen kjendis»-profilen hadde flyttet ut fra familiegården i Stokke, men den gang ønsket han ikke å kommentere saken.

I SALG: Det er i den nyeste utgaven at Se og Hør melder om bruddet mellom Frank Løke og kona. Foto: Faksimile / Se og Hør
I SALG: Det er i den nyeste utgaven at Se og Hør melder om bruddet mellom Frank Løke og kona. Foto: Faksimile / Se og Hør Vis mer

Ifølge Se og Hør blir Frank Løke boende på gården, som har vært i hans familie i generasjoner, etter bruddet.

Kranglefant

Løke har fått mye oppmerksomhet de siste månedene i forbindelse med deltakelsen i «Farmen kjendis».

I tillegg til å være et arbeidsjern på gården, havnet idrettsstjerna i klinsj med flere av de andre deltakerne.

En av kranglene som skapte mest oppstyr i årets sesong, var mellom Løke og stylist Erlend Elias (35). Det startet med at 38-åringen kritiserte Erlend Elias' lederstil som storbonde. Kranglen fortsatte også utenfor «Farmen»-gården.

Også modellen Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) fikk høre det, da Løke mente hun snek seg unna arbeidsoppgaver.

- Det handler om prioritering. Mens enkelte brukte masse tid på å røyke og drikke kaffe midt på dagen, der man burde ha kontinuerlig fokus på arbeidsoppgavene, trente jeg etter at alle hadde lagt seg, har Løke, som løp 15 kilometer hver eneste «Farmen»-dag, uttalt.

FINALEFEST: Se Farmen Kjendis-deltager Stian lese opp Frank «Action-Frank» Løke sin siste post på Instagram. REPORTER: Miriam Bakkejord / VIDEO: Christian Roth Christensen / Redigering: Emilie Rydning Vis mer

Kom ikke til finalen

Selv om mange anså Frank Løke som en av de aller sterkeste og tøffeste deltakerne inne på «Farmen kjendis»-gården, kom ikke 38-åringen seg helt til finalen.

Da deltakerne som hadde klart seg inn i finaleuka skulle gjennom den obligatoriske hinderløypa, holdt det nemlig ikke helt for Løke.

Idrettsprofilen kjempet om den siste semifinaleplassen mot fire andre kjendiser, og leverte - til tross for mange stygge knall og fall - et imponerende resultat.​

Dessverre for Frank var det bare én kjendis som fikk bli med de to klare semifinalistene, endurofører Pål Anders Ullevålseter (46) og «Jakten»-fjes Inga Berit Lein (36), inn i selve finalen. Langrennsløper Martine Ek Hagen (26) var uovervinnelig, og hun slo Løke med tjueto sekunder.

- Det svir. Lenge. Jeg hadde ikke flere sjanser og leverte ikke godt nok. Da er det bare å stikke hodet i sanda, sa Løke etter «Farmen»-exiten.

Til slutt var det Pål Anders Ullevålseter som stakk av med seieren i årets utgave av «Farmen kjendis».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!