Tore Petterson:

Brudd for «Farmen kjendis»-Tore

Forholdet tok slutt etter ni måneder. 

SINGEL: Tore Petterson forteller til Se og Hør at han og kjæresten har gått fra hverandre, etter å ha vært sammen i ni måneder. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SINGEL: Tore Petterson forteller til Se og Hør at han og kjæresten har gått fra hverandre, etter å ha vært sammen i ni måneder. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidligere i år var TV 2-serien «Farmen kjendis» årets kanskje desidert største snakkis. Realityserien, som fulgte et knippe norske kjendiser inne på en gård, knuste flere rekorder. Finalen ble eksempelvis sett av hele 1,5 millioner nordmenn.

I programmet fikk vi blant annet møte Tore Petterson, som i Norge har gjort seg kjent som både komiker og en fast deltaker i NRK-serien «Sofa».

Hans opphold på gården ble fulgt av tusenvis, og han skapte flere ganger overskrifter på grunn av både hets og kanalens fremstilling av ham.

Brudd

I september, like etter innspillingen av TV 2-serien, ble det kjent at Petterson hadde fått seg kjæreste. Nå kan han imidlertid fortelle til Se og Hør at han og svenske Marcus Rone har gått hver til sitt.

- Det er tøft, og jeg føler stor sorg akkurat nå, selvsagt, men samtidig er jeg veldig stolt av meg selv, sier tv-profilen.

Petterson og Rone møttes på Tinder like før realityprofilen skulle inn på gården. De gjenopptok kontakten etter innspillingen, og ble raskt et par. Han har tidligere beskrevet Rone som en bedre versjon av seg selv, og sa at han «virkelig har møtt min match».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer