SINGEL: Tore Petterson forteller til Se og Hør at han og kjæresten har gått fra hverandre, etter å ha vært sammen i ni måneder. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SINGEL: Tore Petterson forteller til Se og Hør at han og kjæresten har gått fra hverandre, etter å ha vært sammen i ni måneder. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Tore Petterson:

Brudd for «Farmen kjendis»-Tore

Forholdet tok slutt etter ni måneder. 

(Dagbladet): Tidligere i år var TV 2-serien «Farmen kjendis» årets kanskje desidert største snakkis. Realityserien, som fulgte et knippe norske kjendiser inne på en gård, knuste flere rekorder. Finalen ble eksempelvis sett av hele 1,5 millioner nordmenn.

I programmet fikk vi blant annet møte Tore Petterson, som i Norge har gjort seg kjent som både komiker og en fast deltaker i NRK-serien «Sofa».

Hans opphold på gården ble fulgt av tusenvis, og han skapte flere ganger overskrifter på grunn av både hets og kanalens fremstilling av ham.

Brudd

I september, like etter innspillingen av TV 2-serien, ble det kjent at Petterson hadde fått seg kjæreste. Nå kan han imidlertid fortelle til Se og Hør at han og svenske Marcus Rone har gått hver til sitt.

- Det er tøft, og jeg føler stor sorg akkurat nå, selvsagt, men samtidig er jeg veldig stolt av meg selv, sier tv-profilen.

Petterson og Rone møttes på Tinder like før realityprofilen skulle inn på gården. De gjenopptok kontakten etter innspillingen, og ble raskt et par. Han har tidligere beskrevet Rone som en bedre versjon av seg selv, og sa at han «virkelig har møtt min match».

Romantikken skulle derimot ikke vare for alltid. Petterson er på sin side glad for at bruddet ikke ble stygt.

- Tidligere er jeg alltid blitt dumpet, men denne gangen har det vært deilig - siden faktisk jeg - tok inititativ til å prate om at forholdet ikke fungerte, forteller Petterson til bladet.

Positive reaksjoner

Etter deltakelsen på «Farmen kjendis» har livet til Petterson forandret seg helt. Han har fått flere oppdrag, må ta flere selfies og får flere henvendelser i sosiale medier fra fans. Det hender at de ber realitystjerna om hjelp.

- Jeg får jo hundrevis av meldinger hver dag fra folk som er usikre på seg selv eller som har venner som er det. Det gjelder ikke bare legning. Jeg har holdt taler på ungdomsskoler der jeg har presisert at mobbing ikke er greit under noen omstendighet, har Petterson sagt til Dagbladet.

- Det er enkelt å tro at jeg skal være homsenes forsvarer fordi jeg er homofil selv, men jeg stiller opp for alle. Jeg sier sjeldent nei, uttalte han.

Petterson har tidligere uttalt at han av og til hadde problemer med å holde humøret oppe på tv-gården. Dette sørget for at han en variert mottakelse hos seerne.

- Jeg har alltid prøvd å være ærlig. Har jeg en drittdag, så kan jeg være sur. Hva er vitsen med å pålegge seg en personlighet man ikke har? Det virker bare slitsomt å måtte gå rundt med et smørblidt ansikt hele tida.

Til sjuende og sist er TV-profilen glad for at han takket ja til å være med på «Farmen kjendis».

- Det endte jo bra til slutt, ha-ha. Jeg kan være så sur og «bitchy» jeg bare vil, men er man med på leken, så må man tåle steken, humrer han.

TOMMYLIFE: Bloggeren Bjørnar Løberg aka Tommylife har laget tidenes parodi av årets deltakere i «Farmen Kjendis». Den hysteriske videoen har blitt delt i kanonfart den siste uka. YouTube-kontoen til Løberg finner du her: https://www.youtube.com/user/SuperTommylife/videos Vis mer