Andreas Nørstrud:

Brudd for «Farmen»-profilen

Andreas Nørstrud og kona har gått hver til sitt.

SLUTT: Andreas og Maren har gått hver til sitt etter åtte års ekteskap. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SLUTT: Andreas og Maren har gått hver til sitt etter åtte års ekteskap. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013, året etter at Andreas Nørstrud (37) gjorde seg godt bemerket på «Farmen», giftet han seg med kona Maren (26). Paret har i etterkant fått fem barn sammen, men torsdag bekrefter Maren at de har gått hver til sitt.

- Vi delte ikke tro og vokste fra hverandre, sier hun til Dagbladet nå.

Av private grunner har det fram til nå vært for tidlig å snakke om det.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Dagbladet har også vært i kontakt med Nørstrud, som per nå ikke ønsker å kommentere bruddet.

Video: Nina Hansen Vis mer

«Farmen»-profilen giftet seg med kona i hans hjembygd Tuddal. Frieriet foregikk på samme sted, i august samme år:

- Jeg hadde beiset og gikk i arbeidsklær. Etter hvert tok jeg henne til side, og spurte om hun ville leve et liv med meg. Jeg kjente at hjertet slo litt raskere, men jeg la ikke så mye innsats i det ytre, fortalte Nørstrud til Se og Hør.

Omdiskutert

Nørstrud blir ofte betegnet som en av tidenes mest omstridte «Farmen»-deltakere, der særlig hans konservative synspunkter rundt kvinnesyn og homofili skapte reaksjoner.

Da Dagbladet møtte den svært kristne tv-profilen foran innspillingen av «Torpet» i 2018, var han tydelig på at lite har forandret seg.

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

- Jeg står for alt jeg uttalte meg om den gang. På generelt grunnlag mener jeg fortsatt at kvinner er best egnet til inne- og husarbeid, da de fra naturens side er mer renslige. Samtidig bør de få slippe tungt arbeid ute, det er bedre at menn blir satt til det, fortalte Nørstrud, som begrunnet sin tankegang med tekster fra bibelen.

Nørstruds ekteskap med elleve år yngre Maren har heller ikke gått ubemerket hen i mediene. De siste åra har det vært relativt stille fra den omdiskuterte «Farmen»-deltakeren - helt til han i 2016 kom med nok en kontroversiell uttalelse.

For mens kona fortalte overfor «God kveld Norge» at hun av og til synes det var slitsomt med flere småbarn i hus, var tilfellet det motsatte hos ektemannen.

- Jeg sover for meg selv. Jeg synes det er hennes oppgave å ta vare på ungene, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer